0 oy
87 göst.
Diğer kategorisinde (1,018 puan) tarafından
Günaydın anneler dün gece göğüsümde bir ağrı ile uyandım elimi dokundum ann bir can ya masi ama fenaaa nese kızımı emzirirken sağ göğüsüm de taş gibi oturmuş birşey hissettim Dr gittim mastit olmuşsun dedi urtrosyon çekti bebeği emzirmeyi devam et antibiyotik verdi 2 antibiyotik içtim 5 litre su içtim sütüm azaldı sizce antibiyotik ten mi kaynaklanıyor çok canım sıkıldı bu duruma bebeğim doymuyor 

4 Cevaplar

0 oy
(597 puan) tarafından
Bilmiyorum canm. Nasıl 5 litre su içtın kız helal olsun
(1,018 puan) tarafından
Vallahi içtim karnım lıkır lıkır çalkalanıyor süt olsun diye yapmadım birşey kalmadi
-Reklam-
0 oy
(932 puan) tarafından

Antibiyotigin boyle bi etkisi yok emzirmeye sute kotu gelmeyecek seyler veriyolar nerden biliyorsun dersen bende yasadim

Sen stres yapmis olabilirsin sakin ol

Yemene icmene dikkat et Allahin izniyle bisey olmaz

Bida mastit olursanda hemen doktora gitme once 3 4 saat dediklerimi yap evde bekle cunku 1 kez mastit olan hep oluyor o zaman hep antibiyotik kullanmak zorunda kalirsin

Benim 2 haftada bi dedigin gbi gogsum semsert olur agrisi ve acisindan duramam bebekde emse inmiyor ates alev oluyor

Ben sicak havlu koyuyorum ilik dus aliyorum dusu uzun tutup 5 10 dkka masaj yapiyorum cikinca o yumusaklik ile hemen bebegi emziriyorum sonra gun ici hep masaj yapiyorum bide hem papatya cayi iciyorum hemde gogsumun ucuna papatya cayi koyuyorum iyi geliyor bi dene

Ha bu dediklerimi yaptigin halde gene duzelmezsen doktora git
Bide bende sut incisi oluyor o daha fena ucunu igne ile alinca rahatlıyor 
(1,018 puan) tarafından
Çok sağol canım hepsini bire bir uygulucam antibiyotigi bırakayım sizin dediğinizi yapayım
(932 puan) tarafından
Surekli mastit olacagin icin en guzeli farkli yontem gelistirmek her seferinde antibiyotik saglikli degil canim
0 oy
(1,167 puan) tarafından
Sıcak uygulama yapın birde emzirirken göğse aşağı doğru olacak şekilde baskılı masaj yapın süt inmesi hızlansın siz stres olduğunuz için öyle olmuştur büyük ihtimalle düzelir 
(1,018 puan) tarafından
Teşekür ederim canim sagol
0 oy
(84 puan) tarafından
Hiç bişey olmaz sen ilacını kullan yemegini ye o ağrıyan göğsünü bebeğe sık sık ver geçer 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 131 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 2801 (847 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 186 göst.
27 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hawa (1,552 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 254 göst.
+3 oy
10 cevap 385 göst.

Kategoriler

1,465,737 soru

24,020,366 cevap

328,196 kullanıcı

...