0 oy
450 göst.
Diğer kategorisinde (601 puan) tarafından
Trendyol kartım geldi 750 para puan diyordu sipariş verirken 750 TL'lik alışveriş nasıl ücretsiz oluyor 

1 cevap

0 oy
(9,563 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Ürünü sepete ekle ödeme kısmında kart bilgilerini yazınca altta parapuan kullan yazıyor canım

Benimki öylece duruyor ne alsam diye düşünüyorum süresi varmı acaba 

(601 puan) tarafından
Acaba sadece trendyolda mı kullanılıyor. Belirli bir süresi var bilmiyorum acaba finan müşteri hizmetleri ile konuşuyoruz bilgiler ivin
(9,563 puan) tarafından
Qnb müşteri hizmetleri bilgi verir başka sitede para puan ile öde kısmı çıkarmı bilmiyorum dediğim gibi ben daha kullanmadım duruyor ne alsam diye düşünüyorum
(601 puan) tarafından
Ben sipariş girdim ama finans kredi kartından kesildi puan dan kesimedi acaba niye . Acaba tek seferlik sipariş mi vermem lazım
(9,563 puan) tarafından
Hayır bende kullandım gece iki kere ayrı ayrı altta parapuan kullanılsın yazan yeri işaretledinmi
(601 puan) tarafından
Nerde yazıyor fotoğraf lı özel bilgilirenizi kesip atabilirmisiniz
(9,563 puan) tarafından
Bi dk atayım
(9,563 puan) tarafından
Ekledim bak benim 190 TL kalmış mesela
(0 puan) tarafından
bunu devamlı olarak kullanabiliyor muyuz hanımlar, süresiz ve eşyaları bedava olarak almak için
(9,563 puan) tarafından
Sence bu mümkünmü yani bir kart çıkar ömür boyu bedava ürün al
Bir defaya mahsus 750 TL veriyor
(0 puan) tarafından
yanlış anlamışsınız sorumu, 750 tlyi devamlı olarak bitene kadar kullanmayı kastettim zaten ne tür ürünler alabiliriz diye hanımefendi, mü de ayrı bu arada.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 217 göst.
0 oy
16 cevap 483 göst.
+1 oy
0 cevap 100 göst.
0 oy
2 cevap 650 göst.
25 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Citipiti (5,145 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,719 soru

24,076,322 cevap

330,949 kullanıcı

...