0 oy
90 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (46 puan) tarafından
Daha oncede yazdim nolur bilen birileri yazsin antibiyotik fitil kullanimi sonrasi vajinamda popoma dogru yanma  basladi cipro monurol ve gynamax xl fitil kullandim da basladi simdi ben mantarmi oldum yoksa ilaclar vajina florasinimi bozdu basina gelen varmi sadece yanma sikayetim var uroloji bakarmi cunku kadin doguma randevu yok

1 cevap

0 oy
tarafından
Ay berbat bişey bende hamileyken AVM'de afedersin lavaboya gittim klozetti selpak koymama rağmen enfeksiyon kapmistim ama berbat bsieydi kafayı yiyordum hem yanma hem kaşıntı vardı sirkeli su yaptım travazol verdiler fitil verdiler bir nebze rahatlasada asla geçmedi doğumdan sonra tekrarlama oldu bir kaç kez sanırım su içmeyi ihmal ediyorum birde kullanılan ilaçlarinda etkisi var  geçmiş olsun sağlık ocağına git orada tahlil yaparlar randevu bulana kadar 
(46 puan) tarafından
Sadece yanma var bende kasinti yok gozle gorulur biseyde yok mantarmi degilmi o yuzden supheleyim tesekkur ederim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 305 göst.
15 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 289 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde kgulsum590gmail.com (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 370 göst.
8 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hclkylmz (123 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,389 soru

24,057,598 cevap

329,980 kullanıcı

...