0 oy
628 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
yeniden gösterildi
Yazdınız mı Hanımlar 

4 Cevaplar

0 oy
(2,820 puan) tarafından
Şu istismar olayı için soruyorsanız ben aradım ama arastiracaklarini söylediler görüntü olmadığı için pek ciddiye almadılar. Yetkililere ileteceklerini bildirdiler 
tarafından
Evet canım o olayı dedim inşallah ilgilenirler yaa
(4,684 puan) tarafından
Cansu sende cimerden şikayet etmiştin yanıt var mı bir kontrol eder misin
(2,820 puan) tarafından
Bende de sevk edildi diyor paylaşayım
-Reklam-
0 oy
(4,684 puan) tarafından

Ben yazmadım ama bana böyle bir yanıt gelmiş bu ne demek? 

Beklemeye alındı...

image

(2,382 puan) tarafından
Sanırım yazdığın şeyler değerlendirilicek bekleyin diyorlar. Ben öyle anladım.
(1,710 puan) tarafından
İncelemeye aldılar demek oluyor bu savcı dava açılmasına karar verirse bebeği kontrolden geçirecekler dün avukatım bununla alakalı bilgi vermişti
(4,684 puan) tarafından
Allah'ım inşallah bir faydamız olur aklımda hem çok soru var hem de o bebek için korku ve üzüntü
(2,820 puan) tarafından
Yani incelemeye alınmış koruyucu hizmetlerden. Yazışma sürecindeler. İzin çıkınca incelemeye baslarlar
(2,382 puan) tarafından
Çocuğun makat muaynesi bile edilmesi yeterli. Sonra o ev onlara cehennem olur inşAllah.
(1,710 puan) tarafından
Evet kesinlikle öyle inşallah dava biran önce açılır bu süreçte komşulardan da ifade alıcak lar eğer onlardan bişey çıkmazsa şikayette bulunanlar kendi şehrinde dinlenicek ona göre karar vericek ler
(1,710 puan) tarafından
İnşallah da öyle olur ki bence olay yerine giden polis de işleme alınmalı çünkü anne olayı kabul etmiş ve hiçbişey yapmamış polis arkadaş bu arada o anda savcıyı falan da aramamış çünkü ilk postu açan bayan telefon açık kalmıştı kadınla polisin konuşmasını duyduk demişti
(4,684 puan) tarafından
Ben o konuşmalardan hiç bişey anlamadım canım polis nasıl işlem yapmaz hele orasını hiç aklım almadı
(1,710 puan) tarafından
Bende gram bişey anlamadım bizim köyde bir kere eniştemle ablam kavgalıydı eniştem geliyorum bekle dedi sadece diye polisi aradık eniştemi bir gece gözetim altında kaldi karakolda yani oranın polisleri Bi tuhaf
(4,684 puan) tarafından
Bilmiyorum canım postu açan arkadaş bir yerde bir şeyi yanlış mı söylüyor şüpheye düştüm yani polisin bu olaya böyle mudahalesiz kalması bana çok saçma geldi ve taciz olayina evde zaten göz yumuluyorsa neden aileden şikayet beklesinler ki 18 yaşına gelene kadar devlette o bebekten sorumlu
(1,710 puan) tarafından
Evet ama işte yerine oturmayan şeyler var bu olayı ablamla da konuştum yani evde böyle bir olay olucak kadın doğrulayacak ama polis anneden veya babadan şikayet bekleyecek akıl işi değil bu dedi ki haklı da şikayet eden kim olursa olsun anne olayı doğruluyorsa savcı girer direkt devreye ve çocuk incelemeye alınır
(4,684 puan) tarafından
Aynen canım olay dogrulanmasa dahi büyük bir suçlama var polis he tamam rahatsız ettim deyip gidemez bana göre
(1,710 puan) tarafından
Öyle de işte burda anlatılan o yani ne anlatılırsa eksik bişeyler yerine asla oturmuyor kafamda yani olay silsilesi çok çok tuhaf gitmiş video olsa ne olmasa ne mesela anne bu olayı onaylamışsa foto ve videoya gerek yok ki yani aile en başta kabul ediyor bu bile bir delil niteliğinde
(4,684 puan) tarafından
Evet çok tuhaf ben ilk başta ağır bir olay olduğu için idrak edemedim ama sonra düşününce polisin birşey yapmaması filan bana da çok saçma geldi açıkçası.
(2,382 puan) tarafından
Kadın ya yanlış duydu yada farklı amaçları var bana kalırsa yada polis işini yapmıyor hangisi?
(1,710 puan) tarafından
Bir sürü ikilem var olayda ya anlatılmayan başka şeyler de var yada olay o an sıcağı sıcağına eksik anlatıldı çünkü yani hiçbişey tam değil o kadar şikayet gelip kadının da olayı doğrulaması üstüne çok farklı şeyler yapılması gerekirdi kadının konuştuğu avukatın da aileden olmadığın için kaale alınmazsın demesi yani bir avukat bunu diyemez dün 3 ayrı avukatla olayı konuştum hatta kendi avukatım ben bile burdan o aileye dava açabilirim şikayet üzerine o avukat nasıl böyle bişey diyebiliyor aklım almıyor dedi
(2,382 puan) tarafından
Anlatılanlara kalırsa polis sıkıntılı avukatta sıkıntılı. Ben bir halt anlamadım bu işten. Hadi polis sıkıntılı avukattamı sıkıntılı. Dediğin gibi anlatılmayan şeyler var.
(1,710 puan) tarafından
Ysni bir yerdeki herkes mi sıkıntılı olur anlamıyorum daha önce o aileyle ilgili  çok şikayet varsa birinden biri o çocuğu Bi eşşek Sudan gelinceye kadar dövmedi mi yani taciz hafif bişey değil hiçbir erkek buna göz yummaz
(297 puan) tarafından
Hanımlar aylar önce müge de 2 genç kız çıkmıştı üvey baba tarafından tecavüze uğramışlardı. Kızlardan biri de komşu kızı bunlarla yasiyodu hatırladınız mi? Kızlar ne dedi kaç kez şikayet ettik polise bundan bişey çıkmaz dediler ilgilenmediler en son evde kaçtık buraya gelmek icin demişti. Kızlardan önce o pis adam ve kızın babası çıkmıştı. İcecegimize ilaç katıp bizi uyutup birikimimizi alıp evden kaçmışlar diye agliyodu adam. Önce herkes çok üzülmüştü adamın haline sonradan gerçekler gün yüzüne çıktı da kızı anası bile tutuklanmıştı. Bence bazı kişiler işini ugrasmak istemediği için baştan savma yapıyo. Yoksa küçücük bebek kendini koruyamaz savunamaz nasıl göz yumar vicdan sahibi biri olsa. Ah ah ne günlere kaldık
(2,820 puan) tarafından
Çok küçük bir örnek vermek istiyorum. Kardeşim ümide okurken alt kat komşusu apartman boşluğunda iç çamaşırı ile onları izlerken yakalandı. Tanık var dava açıldı. Polis çocuğu almadı. Aynı binada bıraktı gitti. Kardeşimi sıkıştırdı seni elledi mi bişey mi yaofi diye. Temas yoksa mudahele edemeyiz birşey yaptı dersen bir hastaneye gideceğiz dedi. Kardesimde hayır sadece gozlemliyordu deyince hicbirsey yapmadan gittiler. Benzer bir durum olabilir. Kardeşim yine dava açtı ama neredeyse iftiradan suçlu bulunacaktı. Belki o çocukta da gözle görünür birşey yoksa aile kabul etse bile müdahale edilmemiş olabilir. Biz yine de destek isteyelim belki sosyal hizmetler gider bir bakar eve çocuğu muayene ederler. Anne de tacizi kabul etmiş ama temas yok dediyse bırakıp gitmis olabilirler
(2,382 puan) tarafından
Aynen öyle
(4,684 puan) tarafından
Polisin yapacağı birşey yoksa dahi dava açılabilir iki yaşında bir bebek zaten ne konuşup derdini anlatabilir ne hakkını savunabilir böyle bir ihmali ben düşünmek dahi istemiyorum hele anne olayı kabul etmişken
(1,710 puan) tarafından
Valla bilmiyorum postu açan kişi polisin telefonunun açık olduğunu ve kadının konuşmasını duyduğunu söylüyor temas yok gibi bişey dememiş sadece olayı kabul etmiş anlamış değilim hadi polis hakkında verdiğiniz örnekler gerçekten yerinde bir örnek ama avukat için ne demeli aileden olmadığın için kaale alınmazsın demek ne demek bildiğiniz hem kadını vazgeçirmeye çalışmış hemde uğraşmamak için sallamış Bişeyler
(2,820 puan) tarafından
Bence de ya, böyle şeylerde kamu davası bile açılabilir topluma mal olan olaylardan biri bu. Ailenin şikayetçi olmasına kalırsa hangi aile oluyor ki? Zaten şikayetci olacak olsa böyle bir caniligi yapar mı göz yumar mi. Çok saçma
(1,710 puan) tarafından
Yani ki dün bende bir çok avukatla görüştüm hiçbiri böyle bişey demiyor en son ortak kararla uğraşmak istememiştir diyoruz ki yani ilk post sahibi ben böyle deyince çıldırıyor sanki ona yalancı diyormuşum gibi tavırlar sergiliyor mantıksız bulduğum şeyleri dile getirmeyeceksem ben neden yaşıyorum tabiki araştırdığım ve öğrendiğim şeyi gelip savunucam
tarafından
Bu çocuğu kurtarmayı Allah sana nasip edecek gibi geliyo limonlukek
(4,684 puan) tarafından
Bakalım anne artık birimize olsun böyle birşey gerçekten varsa eğer o yavrunun hayatı kurtulsun daha bir insan ne ister ki
(1,710 puan) tarafından
Aynen öyle kime nasip olursa olsun ama yeterki kız kurtulsun
0 oy
(2,820 puan) tarafından

Bendeki başvuruda bu şekilde

image

(2,820 puan) tarafından
Sen ara ara bak bı gelisme olursa bize de haber ver seninki işleme konmus
(4,684 puan) tarafından
Bana mı diyorsun cansuece
(2,820 puan) tarafından
Evett, bizde halen sevk edildi de. Seninkinde yzismalar falan diyor. Bir gelişme olacak mı ara ara bize de haber ver
(4,684 puan) tarafından
Tabi canım eger birşey olursa yazarım ben ararlarsa filan da yazarim
(2,820 puan) tarafından
Hadi inşallah güzel haberlerle canim
0 oy
(177 puan) tarafından
Kizlar konu ne acaba ben çok aktif değilim bur aralar merak ettiim
(2,382 puan) tarafından
Konu şu bu arkadaş değil ama o olayın post sahibinin ablası sanırsam karşı komşularının üvey oğlu (14) ve öz kızı (2) 14 yaşındaki oğlanı 2 yaşındaki kız çocuğuna yani daha bebek tabi damda taciz veya tecavüz ettiğini görmüşler. Olayın şokuyla fotograf veya video alamadıklarını polisi çağırdıklarını polisin gittiğini annenin kabul ettiğini ama polisin hiçbirşey yapamayacağını söylediğini iddia ediyor bu arkadaşımız şikayetçi olalım hep beraber çocuk alınsın diyor.

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 1,073 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Mifamilia (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 432 göst.
2 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Akima (2,075 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 235 göst.
29 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Masal.ak (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 729 göst.
2 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,120 soru

24,054,041 cevap

329,823 kullanıcı

...