0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Biliyorsunuz kızlar astimim.bir de gecen hafta rahatsızlandım ciğerime inmiş.neyse kontrolüm vardı dün.doktorum nefes darligimin astım değil kalpten olabileceğini söyledi.kontrolleri yaparken kalp atım hizimin düzensiz ve çok yüksek olduğunu söyledi.tansiyonum yok ama kalp atimim çok hızlı.ufak bir eforda bile aşırı fırlıyor. Ben kalp rahatsızlığın olduğunu düşünüyorum dedi.haftaya randevu bulabildim şans eseri ama çok gerginim. Uzun zamandır aslında sol kolumdaki karincalanmayi biliyordum ama benim dahanonce de kolum karincalandi sinir ucrariyla alakalı demislerdi ondan önemsemedim. O kadar gerginim ki .iş yapıyorum yemek yiyorum ama kafam bir trilyon. Stresten dün aniden daha 15 gün varken regli oldum

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canim ihmal etme annemde senin gibiydi is yerinde kalp krizi gecirmis ritim bozuklugundan ameliyat oldu 
(12,026 puan) tarafından
Korkuyorum canım randevu aldım.ama beklerken içim içimi yiyor.cok test yapıyorlarmis yoksa özele gircem hemen ama onlarca teste de dünya para tutar o kadar maddiyatim yok .o yüzden bekliyorum
-Reklam-
0 oy
(932 puan) tarafından
Bunun kendi iyiligin icin olduğunu düşün stres yapmadan dua et guzelce randevuna git insallah hayirli haberler alirsin
(12,026 puan) tarafından
İnşallah gerçekten çok gerildim
0 oy
(1,462 puan) tarafından
İhmal etme canım korkma Allah'ın izniyle bir şey yoktur inşallah iyi düşün iyi olsun. Bir şey varsa bile önceden önüne geçmiş olursun ne kadar erken gidersen o kadar iyi olur 
(12,026 puan) tarafından
Tabi ki de aklımda ki de o ne kadar erken gidebilirsen.iyi.surwkli bakıyorum başka randevu acilirda öne alirmiyim diye

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 352 göst.
+1 oy
7 cevap 352 göst.
+2 oy
5 cevap 172 göst.
+1 oy
4 cevap 267 göst.
26 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Nefes1 (123 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,502 soru