0 oy
106 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (21 puan) tarafından
Merhaba hanımlar daha önce başka bı postta anlatmıştım ben kaçarak evlendim ve eşimle mutluyum şuan da hamileyim .Babam kactigim için eşimden çok yüklü para aldı ve benimle konuşmadı bunca zaman parasını aldı ve sustu.Annemle kız kardeşlerimle görüşüyordum  yani kendimi yalnız hissetmek istemiyordum tabi görüştüğüm süre içinde maddi bı destek vs de görmedim böyle bı talebim de olmadı asla.İki gün önce eşim işi vardı diye memleketine gidip gelicekti iki günlüğüne o gün ablamlarla konuştuk babamlardaymis  babam beni sormuş falan ölürsem sahip çıkın falan gibisinden kendisi de kanser hastasi ablamlarda hamile olduğumu söylemiş falan beni aradılar gece babam biletini kes buraya gel senin sonun boş falan gibisinden bende gelmicegimi söyledim.Yuzune kapattım telefonu kactigimi kabullenmiyor doğuluyuz ve isi baska şekilde halletmek istiyor.Sonra araya aracılar girdiğinde beni yalancı çıkarmaya çalıştı dediklerini inkar etti ne annemin ne ablamlarin sesi dahi çıkmadı o günden sonra numaramı degistirdim hicbiriyle görüşmek istemiyorum ama eşimin ailesine karşı mahçup hissediyorum.Bana ailenle konuşma derlerdi mesafeli ol derlerdi ben yapamazdim ailem derdim kötülük gelmez diye düşünüyordum şimdi hiçbirini aramaya yüzüm tutmuyor eşim çok iyi biri ve benim onun arkasından iş cevirmicegimi de bilir sonsuz güveni vardır.Fakat ben kendimi çok suçlu hissediyorum bu psikolojiden çıkamıyorum hamileyim ve kendimi üzüyorum elimde değil.Ne yapmam gerekiyor?

2 Cevaplar

0 oy
(932 puan) tarafından
Senin nasıl bi baban var nasıl bi ailen var çok tuhaf benimde çevremde 2 arkadaşım kaçtı aileleri başta 4 5 ay küslük etti sonra insanlar sevip sayıp birbrlerine sahip çıkıp evliliğini yürütunce bebekleri olunca bi orta yol bulundu senin ailen orta yol bulmak istemiyor para almak ne boyle yani ki siz evliligi ilerletmissiniz esin ailesi iyi yani cocugun olacak hic gorusmemeliymissin Allah ailene hidayet versin
-Reklam-
0 oy
(4,772 puan) tarafından
Canım baban belliki aldığı oarayi yemis ustunede hayla evliliğini bozma çabalarında ama bunda senin suçun yok ki yani eşinin ailesine de yaptıklarını anlatma ailenin yoksa eşinin ailesi en küçük bir şeyde sejin ailen bile bunu yaptı diye sürekli konuşur anlatma arada konuş eşinin ailesinle olan biteni anlatman gerekmiyor ki 
(21 puan) tarafından
Eşimin ailesine hiçbir şey anlatmadım ben aracılar araya girip babama senin derdin ne para aldın daha ne istiyorsun diyince eşimin ailesi de öğrenmiş oldu .Yoksa eşim ailesine karşı de karımın suçu yok diyor ailesi pislik çıkartıyor diyor.Ama ben kendimi suçluyorum eşimin ailesini arasam birşey dicekler diye aramak istemiyorum
(4,772 puan) tarafından
Yani canım o zman sen iki tarafada mesafeli davran eşinle mutluysan kim ne demiş ne yapmış önemli değil ki konuşma eğer ki zaten yüzüne vuracaklarsa hiç arama

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 223 göst.
0 oy
1 cevap 66 göst.
13 Mart 2025 Diğer kategorisinde Es25 (4,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 217 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,687 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 220 göst.

Kategoriler