Merhaba hanımlar daha önce başka bı postta anlatmıştım ben kaçarak evlendim ve eşimle mutluyum şuan da hamileyim .Babam kactigim için eşimden çok yüklü para aldı ve benimle konuşmadı bunca zaman parasını aldı ve sustu.Annemle kız kardeşlerimle görüşüyordum yani kendimi yalnız hissetmek istemiyordum tabi görüştüğüm süre içinde maddi bı destek vs de görmedim böyle bı talebim de olmadı asla.İki gün önce eşim işi vardı diye memleketine gidip gelicekti iki günlüğüne o gün ablamlarla konuştuk babamlardaymis babam beni sormuş falan ölürsem sahip çıkın falan gibisinden kendisi de kanser hastasi ablamlarda hamile olduğumu söylemiş falan beni aradılar gece babam biletini kes buraya gel senin sonun boş falan gibisinden bende gelmicegimi söyledim.Yuzune kapattım telefonu kactigimi kabullenmiyor doğuluyuz ve isi baska şekilde halletmek istiyor.Sonra araya aracılar girdiğinde beni yalancı çıkarmaya çalıştı dediklerini inkar etti ne annemin ne ablamlarin sesi dahi çıkmadı o günden sonra numaramı degistirdim hicbiriyle görüşmek istemiyorum ama eşimin ailesine karşı mahçup hissediyorum.Bana ailenle konuşma derlerdi mesafeli ol derlerdi ben yapamazdim ailem derdim kötülük gelmez diye düşünüyordum şimdi hiçbirini aramaya yüzüm tutmuyor eşim çok iyi biri ve benim onun arkasından iş cevirmicegimi de bilir sonsuz güveni vardır.Fakat ben kendimi çok suçlu hissediyorum bu psikolojiden çıkamıyorum hamileyim ve kendimi üzüyorum elimde değil.Ne yapmam gerekiyor?