0 oy
737 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,837 puan) tarafından
Kızlar bence adı üstünde çocuk alınmaz yani. Hele ki seneye üniversite sınavına hazırlanacak çocuk jcin . Gorumcemin kocası oğlana araba alacakmış oğlan zaten sürekli dedem yeni araba alsn bunu bana versn deyp duruyodu. Babasından da sürekli istiyor. Bit kaç arkadaşının varmışta. İlçede yaşıyorz polis flan cevirse eşim emniyet mensubu diye ona güveniyorlar. Ama bilmiyorum ya ben olsam eşim almak istese bile aldirmam kavga ederdm yani. Kaynanam da biz olsak 16 yaşında araba mı alınır der ya da başkası alsa kinar. Ama ona gelince hiç sesi çıkmıyor nedense.. siz olsanız eşiniz almasına izin verir misnz kızlar..?

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok korkunç bi düşünce birinin canına sebep olacaklar ya yazıktır. O yaşalrda birde deli dolu kullanıyorlar.
-Reklam-
0 oy
(1,410 puan) tarafından
Eşin söylesin bişeye karoşorsa yardımcı olamam diye 16 yaşındaki çocuğa arabamı alınır sonra ortalıkta magandalok diz boyu ehliyete devlet şerefsizlik yapmak için 18 yaş sınırı koymamış sonuçta bi kaza yapsa birine bişey olsa kocanmo kurtarıcak onu yani dayım var diye ortalıkta boş gezen serserilerden yetiştirmek için ne meraklo insanlar var ya utanmazlar birinin yada kendi çocuğunun canına malına zarar getirebilir daha çocuk o düzgün sürmez Arabayı kaza yapma riski çok yüksek çok sinir oldum anne babasına yazıklar olsun 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 115 göst.
10 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eeebbrrrruuuuuu (770 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,117 göst.
16 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde _busra_0743_ (465 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 142 göst.
3 Şubat 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde ozlem4141 (746 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 339 göst.
4 Şubat 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bebegimm (418 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,931 soru

24,092,246 cevap

331,829 kullanıcı

...