Günaydıııınnn kııızzllaaar ..
Hadey günün ilk sorusunu ben sorayım ikincisi NURDA
Uygulama nickinizi neden boyle seçtiniz..ve memnunmusunuz .. değiştirmek istermiydiniz ve ne olurdu degistirseydiniz?
Benim gmail hesabim ŞEKERKIZ .burda kayıt oldugumda da beni hatirlatan nick olsun dedim ve cok seviyorum bu kelimeyi ..oyuzden böyle kaldi ..ve seviyorum nickimi☺️❤️
İndigo sevdiğim bir renktir Canlı gibi ama soğuk. Soğuk gibi ama canlı bir renk. Ben
Eşimin adı Emre bende Yaren uygulamayı sevip kalacağımı düşünmemiştim ismimizle açtım biraz pişmanım eşim sevmez böyle şeyleri ama napalım
Bundan öncede ben bi buralara gelip 2 3 hafta üye olmadan takılmıştım zaten.
Eğer ki fırsatım olsa değiştirsem küçük panda yapardım ahahahah bu sıralar çok yiyorum bana çok uyardı
Bu arada şeker kız sana çok yakışıyor uygulamaya ilk geldiğim andan beri dediğim gibi seni çok içten buldum canım ☺️❤️
Günaydın canım benim belli zaten de yine de yazayım eşimin memleketi eşimi de Gastamonlummm diye severim
Seninki çok güzel olmuş akılda kalıcı❣️Benim eski hesapta ismim ve 01 yazıyordu açık adres atıyodum resmen biri görse tanırdı
Liseden kaldı heralde nerikuş denirdi onu kullanırdım ama isim olmasın diye cici ekledim
Yaaa MinnieMouse karakterini sevmeyen var mı heleki o küçük küçük çocuk kıyafetlerinde gerçi koca kadın oldum benim bile bir sürü bu karakterli kıyafetim var seviyorum yaa MinnieMouse da nickimi deee o yüzden değiştirmek istemezdim Senin ismi görünce aklıma hep Şekerkız Candy geliyor
Günaydın arkadaşlarım böyle seslenir bende böyle almıştım. Değiştirmek isterim ama öyle b seçenek yok maalesef☺️
Emine büyük kizcemin adı ilk göz ağrım diyorum kızıma aslında oglanlarim büyük ama kızım büyük kızım bebim için çok çok başka kırmızı cizgim tabiki çocuklarımın hepsi bir ama işte kızım başka çok uslu bir kızdı hala da öyle yavrum ayy ben bunları niye yazdiysam bak özledim kizcemi şimdiden okula gitti de
Ben rastgele yazdım. Uydurdum daha doğrusu değiştirmek istemem üstüme yapıştı kaldı
1,493,304 soru
24,399,364 cevap
349,994 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın