0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bebeğim 22 aylık aşırı meme düşkünü. Emmeyi bugün biraktiriyorum. Çok zorluyordu bu durum beni. İlk çocuğumu hiç emziremedim sağlık problemlerinden dolayı. Bu çocuğumu emzirebildim şükürler olsun. Ama içimde bı burukluk var onu çok istediği biseyden mahrum ediyormusum hakkına giriyormusum gibi. Aglayasim geliyor durup durup. Bu normal mi bilmiyorum böyle olan var mı, ben biraz manyak mıyım acaba ☺️

4 Cevaplar

0 oy
(4,333 puan) tarafından
Valla öyle bı zor durumda bıraktırmıstım ki başardığım için kendimi kahraman ilan etmiştim ikimizinde buna ihtiyacı vardı çünkü:)
tarafından
Umarım bizim icinde kolay olur bu :)
(4,333 puan) tarafından
İnşallah canım
-Reklam-
0 oy
(9,080 puan) tarafından

amann. ben kicima kina yaka yaka biraktirdim kurtuldum diye dugun bayram şenlik falan icsel bir coşku ile sonsuza kadar prolaktin hormonuma defol git hayatimdan hirdaha da asla gelme vicuduma diyerek ugurladim:) yana yakila emzirmekten kurtilacagim gunu bekliyordum zaten aylari haftalari saya saya gecirdim zamani

tarafından
Sizinki çok iyimis ya :)
0 oy
(506 puan) tarafından
Gel sarılalım bende aynıyım bir şeyler sürüyorum. Bı ikisaat gelmiyo agliyo dayanamiyom tekrar veriyorum vicdanım sizliyo resmen ama çay keyfi bile yapamiyomm. Karnı tok bakiyo ben oturuyor hemen memee istiyo 
tarafından
Aglamadi ama istiyor bakıyor bir kaç kere söyledi gecistirdim ne zormuş ya
(506 puan) tarafından
Çok zor gercekten naptın biseler surdunmu konusarakmi halletmeye çalışıyorsun cnm
tarafından
Ruj ile boyadım bant yapıştırdım yara oldu açıyor dedim öyle olunca bı dokunmak istedi olmaz açıyor diyimce çekildi bakalım nereye kadar böyle olacak
0 oy
(6,811 puan) tarafından
Gayet normal canım hüngür hüngür ağlıyordum günahına mi girdim rızkını mi kestim diye 
tarafından
Nasıl yendin bunu çok kötü oluyorum bilmiyorum kötü bişey değil ama hiç iyi hissetmiyorum
(6,811 puan) tarafından
Zamanla geçiyor canım annelik içgüdüsü benimki yemiyordu sadece meme istiyordu su an 5 yaşında o zamanlar 18 aylıktı kestim ama hiç yemiyordu sadece meme zayıfladı doktor kes dedi kestim 3 gün yemedi inanır mısın sırf inattan gece kalkıyor ağlıyor zorla alıştı tekrar vermeyi düşündüm ağlaya ağlaya telef oldum sonra kendimi teselli ettim doğru olan bu sağlığı için diye ağlayarak sagdim döktüm sütü öyle öyle alıştım. Kötü hissettin mi ağla aglamazsan kötü olursun ilk bı kaç gün kötü olursan sağ sütünü sonra kesiliyor zaten kendisi
tarafından
Çok şükür yemesi içmesi iyi fakat aşırı düşkün öyle böyle değil hele gece emzik niyetine kullanmak istiyor. Hazır değilim ama mecburum elbet bıraktırma gerek
(6,811 puan) tarafından
Benimki de öyle gece kalkardı çok emzik gibi memede uyuyordu bide uyku düzeni oturtana kadar çok zorlandım düşün bak tuvalete alıştırmak daha kolaydı

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 791 göst.
10 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 569 göst.
16 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 542 göst.
27 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Lalezar34 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 215 göst.