+2 oy
4,087 göst.
Diğer kategorisinde (439 puan) tarafından
Selamun aleyküm kızlar 7 yaşından 15 yaşına kadar amcam tarafından tecavüz edildim yazarken titriyorum çok özür dileyerek yazıyorum arkadan zorla ağzımı kapatıp yapardı ağlardım korkudan ben akşam oldu zman özellikle aklımdan çıkmıyor evet evliyim cocukalrim var ama aklıma geliyor böyle elim ayağım titriyor ağlıyorum rhatalmak için sokakta akşamlari mesela tek başıma korkuyorum çıkmaya insanlar bakıyor sanki bana zarar verceek miş gibi hissediyorum şuan 22 yaşındayım çocuklarım var evet evliyim ama sanki dün gibi sürekli aklımda her zamn şükür eden bir insanım ama yaşadığım dan dolayı niye dünyaya geldimj sorguluyorum şuan ağlayarak yazıyorum neden tüm kötu seyelr cocukalrin başjna geliyor şuanda o kadar bebek çocuk tecavüzden öldü o haberler bana hep geçmişimi hatırlıyor boğazım düğüm düğüm paylaşacak kimsem yok buraya içimi dökmek istedim

61 Cevaplar

0 oy
(213 puan) tarafından
Canım Allah yardımcın olsun asla unutulacak birşey değil asla Allah o mahlukatı kahhar ismi hürmetine kahrı perişan etsin ona öyle bir ölüm versin ki alemlere ibret olsun rabbim büyük sen ona daya sırtını sürekli dua et Allah'a sığın Habunallahi venimel vekil de o ne güzel vekildir ki senin ahını asla yerde koymaz.
(439 puan) tarafından
Amın insallh Allah'ım binlercekez razı olsun canım her zaman Rabbime sığınıyorum Allah'a haval ettim ben Rabb'im adaletine sonsuz güveniyorum
(213 puan) tarafından
Tabiki canım ah canım sana çok dua edicem rabbim üzerinden kaldırsın bu ağırlığı inşallah.bir çoğumuz belki istismara maruz kaldı halada kalan bir çok kişi var rabbim evlatlarımızı korusun bizleri korusun.
(439 puan) tarafından
En güzel şey dua almak beni çok mutlu ettiniz Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah rabbim kimseye yaşatmasın çok acı çok kötü bı durum
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 211 göst.
30 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mina&19 (289 puan) tarafından soruldu
0 oy
50 cevap 3,669 göst.
26 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 556 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,223 göst.
15 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Elif&hanim (5,482 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,939 soru

24,118,090 cevap