Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar kahvaltılar yapildimi bebeler uyandımi bugün neler yapacaksınız
Benim bebem uyuyor bu sabah eşime kahvaltı bile hazirlamadim uyumak istiyorum dedim yol ettim geri yattim hastaneden ayrı belediye ayri bizimkiler ayrı aradı hastane haftaya salı kontrole gel diye aradi belediye doğum paketi yollamış onun için aradi annem ablam rutin napiyon nasılsın diye aramış sonra derler sende akıl yok sabahları ruh gibi dikiliyon yat diye fırsatmi veriyorlar
Bugün rutin evdeyim 3.4 gibi sağlık ocağına giderim ordan eşimi bekler pazarimi yapar eve gelirim rabbimin izniyle inşallah
Belediye nin doğum paketi ne oluyor biliyormusunuz ben böyle bir şeye başvuru veya istek yapmadım bi geçen benden raporumun çıktısını istemiştiler onu götürdüm sosyal tesislerde indirim hakkı sunmuşlar diye değerlendirmek istedim hamilemisin dediler evet dedim ama bana böyle bir şey demediler
Gece hiç uyumadım sabah oğlumu okula bıraktım giderkende bir ay önce almış olduğum kitabımı ve kahvemi de yanımda goturdum. Oğlumu okula bıraktım parka geçtim kitabımı okudum kahvemi içtim... Tabi çok duramadim kızım uyanır diye ama kendime ayirdigim 45 dakika bile yetti. Şuan uykusuzluk hissetmiyorum ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilmem bir hafta on gündür uyku düzenim aşırı bozuldu
Günaydın canım ben de çay içiyorum küçük olan uyanık büyük olan uyuyor ben de uykusuzluktan yıkılıyorum şu anda
Buzluktan palamut çıkardık 1 tane
Bahçeden marul aldık
Kaynnam biber dolması doldurdu
Bide karalahana çorbası yapacağız. Karışık bir menü oldu bugün
Belediyeye başvuru yapılıyormuş galiba arkadaşım öyle dedi . Bende alacaktım eşim gerek yok diyip kestirip attı.
Oyyyy oyy benim tatlişkom gelmiş
Valla bizim öğleden sonra oğlanın hastane randevusu var. Midesini bozduda okul çıkışı 2 buçukta ikindi .afiyet olsun sanada .
Dün çok yorgun ve yoğundum. Şuan bebemi yatırıyorum .uyusun. sonra ortalık enkaz onları kaldırcam..oğlanı okula bırakıp arkadaşıma geçicem. Onu bile unutmuşum. Dün hatırlattı arkadaşlarım..
Günaydın canım
Hayırlı günler canım Afiyet olsunn❣️ bi uyuyacak günün varmış açmasan da merak ederlerdi zaten
9da işlerim bitmişti çok şükür ezandan sonra sohbet var başka bir şey yok güzel sakin bir gün geçirmek istiyorum☺️
Aleyküm selam canım
Afıyet olsun gece geç yattım ssbah 7.30 da çocukları hazırladım vs derken 8.30 da yolcu ettim yatayım dedım ama şu an aşırı sinirliyim hep yapıyo sabahın 9 unda evı kaldırıp indiriyor sankı Allah'a havale ediyorum güya uyumaya çalıştım başım zonkluyor
1,486,769 soru
24,306,228 cevap
344,419 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın