Hayal dünyaları çok geniş aşko birak oynasınlar biraz
O değilde her dakika başı uygulamada olanlar var onların evi işi gücü yok mu ya anlamıyorum bunu 5 sendir kullanıyorum uygulamayı anlayamadım ben
Neysem oyum. Yalanla dolanla isim olmaz.
Yani tanımadığımız insanlara yalan söyleyerek ne geçebilir elimize çoluk çocuk sahibi kadınların o denli yalan söylemesi bana da çok saçma geliyor
Ben buraya kafa dağıtmaya geliyorum yalan dolanla işimiz olmaz bee bacım kime ne beğendirelim ki neysem oyum valla bu çaba işine giren hiç bir zaman mutlu olamaz bazen hiç giremiyorum misafirden dolayı ama fırsat buldukça gelirim kim var kim yok diye
Yani buraya kafa dağıtmaya geliyoruz ben mesela hep bebek bakımında zaman geçirirdim bilgilenmek için. Sonra burayı gördüm bı bakayım dedim. İşte yabancı insanlar diye sende demişsin, gerek meslekleri gerek hayatı sana yabancı. Ben şahsen yüzünü görmediğim insanlar için niye hayatımı olmasından farklı anlatayım. Hepimizin var hayatında sorunlar maddi manevi yani. Yaşam standartlarımız yüksek olsa da düşük olsa da var. Burada kocamda kocam diye yapılan paylaşımlar gördüm çoğu kişide birbirini taniyor isimlerini biliyor vs vs. Bunlar asıl bence tetikliyor bu durumları. Bu günümüz insanlarının çoğunda var "üstün olmak". Oysa bir cogumuz evde bebegimizle ilgilenen ve bu uygulamayı iki birşey öğreniriz diye kullanıyoruz. Adı bebek bakım ya şahsen ben öyle kullanıyorum yani. 8 aydir kullanıyorum ne özel bir konuşmam ne kimseyi tanıdığım yoktur.
1,486,287 soru
24,299,057 cevap
343,946 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın