0 oy
452 göst.
Diğer kategorisinde (5,314 puan) tarafından
Kizlar otizmli cocuklarda kavga esnasinda kahkaha atiyor bu durumu ona nasil anlatirim krize girecek kadar guluyor

6 Cevaplar

0 oy
(1,298 puan) tarafından
Bence üzülüyor duygusunu bu şekil dışa vuruyor 
(5,314 puan) tarafından
Sanmiyorum ya arabada esim baskasina sinirlendi bagiriyor arabada kahkaha atiyor gecen de disarda cocuklar kavga ederken kahkaha atiyordu goturmeye calistim donup geri gitti hep ne zamanlar cocuklar kavgayi birakti normal oynamaya basladi
(1,298 puan) tarafından
Belki kavga seviyor kime çektiyse:)
(5,314 puan) tarafından
Yavrum ben kaos seviyorum entrika vs .d.d.d
(1,298 puan) tarafından
Oda demekki bir tik fazlasıni seviyo:)
-Reklam-
0 oy
(23,055 puan) tarafından
Otizmli değilim ama kardeşimle kavga ederken benimde bı gülme alır. Kardesimden dayak yerdim. Yine de gülmekten elim kolum kalkmazdi. 
(5,314 puan) tarafından
Boyle tanisi olmasa ustune durmazdim da tanisi olunca insan merak ediyor
(23,055 puan) tarafından
Sen yine de sorarsın doktora. Yani ben kardeşimin o sinirini görünce gülme geliyodu bana. Ondan guluyodum sanırım. Geçmiş zaman çok da hatırlamıyorum sebebini ama böyle olurdu bana da .
0 oy
(1,274 puan) tarafından
Çok önemli bir ayrıntı gibi bunu doktora veya özel gittigi bir yere vars aoraya söylemeniz daha doğru olur 
(5,314 puan) tarafından
Ogretmenine sordum onceden yuvarlak cevap verdi
0 oy
(1,510 puan) tarafından
Otizmli olması bi farklılık fakat köyümüzde bir çocuk vardı Allah'ım nasıl dayak yedi nasıl dövdüler kahkahalar atıyor ayırdılar millet düğün dağıldı herkes üzgün ağlıyor hala aynı ilkkez gülme gördüm sinir göstergesi galiba hasta imiş piskiyatriye gidiyor Muş 
(5,314 puan) tarafından
Davranissal bir problem o zaman pskologumuz suanda randevu kabul etmiyor ona sorcam da haftaya net cevap alirim o zmn
0 oy
(16,787 puan) tarafından
Otizmli çocuklar güler en çok yaptıkları davranış budur akıllarına bişey gelir o an ondan olmuş olabilir 
0 oy
(9,741 puan) tarafından
Kız bırak gülsün çocuk ne var sanki seviyor belki cennet mahallesi style ☺️

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 723 göst.
7 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Emine314 (227 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 108 göst.
0 oy
37 cevap 1,604 göst.
0 oy
25 cevap 1,479 göst.
28 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cinarimmmm66 (150 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,226 soru

24,108,736 cevap

332,837 kullanıcı

...