Büyük konuşmayayım ama babam yaşıyor olsaydı eğer ne eşimin suratına bakardım ne de ailesinin. Ama baba olmayınca insanı sahipsiz sanıyorlar bazı şeylere mecbur kalıyoruz
Eşimin po.rno izlemesini affettim hemde iki kere . Nasıl mı ? Sevgili olsak haberim bile olmazdı . Bir kere yakaladım o an elimden geleni yaptım kendi çapımda. Aldatmak desem değil,aldatma değil desem yine değil. Bağırış kavga gürültü evde kıyamet koptu. İlişkimiz evliliğimiz aşırı bozuldu. Sözler yeminler edildi affettim ve kısa bir süre sonra yine yakaladım . Bu sefer kavga etmedim . Eşyalarını kapıya koydum ve ailesini aradım . Herşeyi anlattım. Ben gidene kadar eve gelmesin . Tabi bizim evin kıyameti o zaman koptu. (Ailesi bu konularda çok katı ,kendi çocukları olduğu halde benim yanımda oldular) Ailece bir söz verdiler . Bir daha olursa çocuklarım ev araba ne varsa alıp gidecektim.
Ben konuya affetmek diye bakmıyorum. Af makamı ben değilim Allah. Affedecekse o eder, bana düşmez derim. Evliliğimde böyle bir durum olmadı 4 senedir çok şükür. Öncesinde 4 sene de flört var, o zaman da pek vakamız olmadı "af" konusu konuşulacak. Amaaa eşimden önceki 3 ilişkimde de maalesef ağır vakalar oldu. İlkinde aşırı kıskançlığı, zorbalığı affettim. Çok pişman oldum. İkincisinde ağır ihaneti affettim çok pişman oldum. Üçüncüsünde hem kıskançlık hem ihanet vardı, dinlemedim bile yallah dedim.
Rabbine şükürler olsun affetmek zorunda kaldığım vefa yanlış bir hareketi olmadı şimdiye kadar eşimin Rabbimin izniyle inşallah da olmaz çünkü ben burnu havada minnetsiz biriyim affim olmaz ortada evde evlilikte kalmaz her gün ölecegime 1 gün ölmeyi tercih eder cikar giderim
1,489,160 soru
24,340,574 cevap
346,031 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın