+1 oy
1,285 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (285 puan) tarafından
Eşimden ve bebeğimden başka kimsem yok . Çağırırım gelen olmaz veya biryere cagirilmam.Mesela bugün üvey babamin tarafından kuzenimin nişanı var ona çağırılmadim .Halbuki birlikte büyüdük .Muhabbetim mi sarmiyo.Aura meselesi mi anlamıyorum.Aslinda küçüklukten beri bu şekildeyim.Hic bir bağ yok aile ortamında sanki .Kimsenin de etlisine sütlüsune karışan bir tipte değilim.Cok cekingenim ,hayatı dolu dolu yaşayan biri değilim .Keske bir ablam yada kız kardeşim olsaydı .Sırf bu yüzden kızım ileride yalnız kalmasin diye kardeşi olsun istiyorum 

23 Cevaplar

0 oy
(1,710 puan) tarafından
Bana göre yalnızlık kötü çevreden daha iyidir ysni bilemezsin ki belki onlar seni yanlışa sürükleyecek ve yüce rabbim de bunu istemiyor her şerde bir hayır vardır 
(285 puan) tarafından
Bilmiyorum ki kendi insanım bile hayırsız .Belki de bn insan ilişkileri konusunda iyi değilim .
(1,710 puan) tarafından
Hayır kendini asla böyle Bişeyle itham etme onlar senin kalitene yetişemedikleri için böyle yapıyorlar emin ol eğer sende onlar gibi boş boğaz herb*kolog olsaydın çok iyi anlaşmaya çalışırlardı çünkü kapasiteleri bu öyle düşün öyle motive et kendini ve kendi kalitende insanlarla arkadaşlık et ❤️
-Reklam-
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Bende yalnızdım sohbet grubuna katildim okuma grubuna katildim öğle idare ediyorum aile meselesi ne gelince benimde ailemle soğuk ilişkimiz bende tek çocuğum  
(285 puan) tarafından
Nerden katildin halk egitimmi.
(3,074 puan) tarafından
Yok internetten buldum kitap belirliyoruz onun okuyup her ay buluşup üzerine konuşuyoruz
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Kardeşin olsa o da öyle olurdu sana karşı emin ol bende öyleyim eş dahi yalan kimse yok tirnagin varsa başını kası insan demek dert demek bu devirde
(285 puan) tarafından
Bilmiyorum ki işte kendimi böyle avutuyorum bnde .o da doğru kimseden fayda yok

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 614 göst.
+1 oy
9 cevap 558 göst.
19 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Piinarr (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 2,048 göst.
0 oy
7 cevap 382 göst.