0 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde (202 puan) tarafından
Kızlar kızım 2 yas 4 aylık öğle uykusuna yattiginda 3 saat uyuyor bu hep böyleydi sonrada gece 10 30 da uyurdu ama son bı kaç gündür gece 12 den aşağı yatmaz oldu gündüz uyumayincada hep ağlıyor napmaliyim gündüz uykusunu kisaltiyorum bu kezde uykusunu alamıyor herhalde ağlayıp duruyor ne yapacağımı bilemedim son 1 haftadır düzeni bozuldu 

5 Cevaplar

0 oy
(1,116 puan) tarafından
sabah erken uyandır
(202 puan) tarafından
8 de kalkiyor canim
-Reklam-
0 oy
(3,835 puan) tarafından
1 yaşında beri tek uyku canım suan 2 bucuk yaş 
(202 puan) tarafından
Bizimde tek uyku canım ama işte yattimi kalkmiyor gündüz geceyle gündüz karisti
0 oy
tarafından
Benimki de iki buçuk yaşında valla şu an cebellesiyorum uyusunlar diye 

Hiç düzenimiz yok bizim sabah 7 8 uyaniyolar bu saate kadar uyanıklar 
(202 puan) tarafından
Canım öğle uykusuna yatiriyormjsun benimki öğle uykunu seviyor zor uyandiriyom ağlaya aglaya boy oluncada gece zor uyuyor 1 hafta önceye kadar 10 da yatardı bir haftadur 12 yi buluyor
tarafından
Öğle uykusu yapmıyor ama dayanamayinca  ikindi akşam arası uyuyor öyle de zaten zıvana dan çıkıyor
0 oy
(132 puan) tarafından
Artık gündüz yatırma sabahtan erken kalkiyor zaten saat akşam 8 oldu mu uyut uyusun deliksiz
(202 puan) tarafından
Ama görseniz gündüz uyku saati geldi mi başlıyor ağlamaya yatirmayayim diyorum ama dayanamıyorum herşeye huysuzlanip agliyor
(132 puan) tarafından
İdare et canm kaç gün ağlar ağladığı zaman hemen dikkatini dağıt unutsun uykuyu
0 oy
(892 puan) tarafından
Oğlumla aynı yaşta canım. Benimki de 1 haftadır aşırı direniyor gece uykusuna geçerken 1 saat rahat uğraşıyorum ve gece de sık uyanıyor 3 4 kere seslenir bana. Az önce yatırna kadar ağlayacaktım hamileyim bir de. Gündüz benimki de 2 2 buçuk saat uyuyor öğlen 1 gibi uyur biraz geçse hemen ağlamaya başlar mecbur uyutuyorum o yüzden . Belki geçici bir süreç atak falandır bilmiyorum ki sabretmeye çalışıyorum ben de 
(202 puan) tarafından
Canım ben çözdüm durumu gündüz 1 saat uyutuyorum artık kaldiriyorum 1 saat olunca
(892 puan) tarafından
Gece uykusuna kaçta geçiyor canım uykusu erken gelmiyor mu bu sefer de
(202 puan) tarafından
Yok kuzum 10 buçuk gibi uyuyor yani ideal bnce parka falan cikamiyorz yorulmuyor ama 12 lerden iyidir geçen hafta hep 12 de uyuyordu gündüz uykusunu kisaltmani öneririm birde öyle dene
(892 puan) tarafından
Haklısın canım ben de öyle yapacam. Bugün mesela 4 te uyandı yarım saat önce zorla uyudu. Hem kısaltıp hem erkene çekmek işe yarar belki

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 97 göst.
0 oy
15 cevap 347 göst.
21 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Avokado (1,181 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 140 göst.
25 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Dmraysegul (614 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 256 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Ashshhshs (995 puan) tarafından soruldu