+1 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde (6,811 puan) tarafından

image

image

Kızlar kızım Şubat'ta 5 doldurcak kreş e gitmiyor anaokuluna da 5 olmadığı için almadılar . Neyse bende evde su tarz setlerden alıp kendim bı şeyler öğretmek istiyorum eli yatkın resim çizmeye kalem tutmaya zaten biz hep evde yapıştırma, boyama ve etkinlik tarzı şeyler yaparız kutu oyunları , Montessori oyunlari zaten 1 yaşından beri yapıyoruz eğlensin diye böyle bı şey almayı düşündüm nasıl olur var mı çocuğuna kullanan 

Yorum yapabilir misiniz:)

2 Cevaplar

0 oy
(1,888 puan) tarafından
Benim anaokuluna giden kız kardeşim var, onlar yapıyor şu an bu etkinlikleri. Eğer seneye anaokuluna gönderince, bunları yaptığı için sıkılır dersen yaptırma. Ama sıkılmaz yine yapar dersen kesinlikle yaptır.
(6,811 puan) tarafından
Sıkılmaz canım 1 yaşından beri sürekli böyle eşleştirme boyama yapıştırma tarzı yapiyoz. Çok seviyor bu tarz şeyleri . Kreş çok pahalı geldi oyun grubuna gönderiyorum ama evde de bı şeyler öğretmek istiyorum renkleri sayıları biliyor hepsini öğrendi ama biraz da böyle şeyler öğrensin istiyorum:)
(1,888 puan) tarafından
Maşallah maşallah, o zaman kesinlikle al. Benim kardeşim alismadigi için kalem tutmasında bile zorlanıyor.
(6,811 puan) tarafından
Yok canım kalem tutması falan gayet iyi resim vs çok seviyor dünya boyama kitabı aldirdi bana :D
-Reklam-
0 oy
(1,130 puan) tarafından
Benim kızımda ocakta 5 yaşına girecek doğduğundan beri bunlarla haşir neşir bu tarz ve ve başka herşeyi biliyo harfleri öğrendi adımı bile yaziyo :) hikaye kitaplarını alır harflerin üzerinden parmaklarıyla geçer kendisi yapiyo bunları ve harfleri öğrendi 
(6,811 puan) tarafından
Benimki de resim mesela kuş çizmiş geçen kalp yapmış sok oldum :D benim de harf sayı yazdın mı altına taklit ediyor bı resim çizdin mi taklit ediyor görsel hafıza çok iyi ama sıkılır mi diye düşündüm aslında alışık ama biraz böyle harf vs var ya bunlarda acaba bunalir mi diye düşündüm yoksa alışık renk eşleştirme yapıştırma duyusal etkinlik çok yapıyoruz boyama zaten bizim için vazgeçilmez :D dayimiz da hobi olarak kalıpli şeylerle biblo vs uğraşıyor ondan da biraz hevesli üst komşumuz da resim öğretmeni onu da görüyor bu aralar iyice sardı resim vs işlerine:D

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 143 göst.
9 Ağustos 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde -FaToo- (16,787 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 120 göst.
+1 oy
0 cevap 43 göst.
0 oy
0 cevap 48 göst.

Kategoriler

1,471,379 soru

24,098,184 cevap

332,222 kullanıcı

...