Naptınız kızlar nasıl gidiyor hayat
Benim pek işim yoktu bugün sadece ev süpürüp yemek yaptım kıymalı patates nohutlu pilav ıspanak salata yeni bitti işim kahvemi içtim çay koydum esraya bakıcam anlatın hele sizler neler yaptınız
Dün temizlik yaptım bugün yapmadım o yüzden.Çamaşır serdim mutfağı topladım yemek yaptım.Yemekte eşim dün tirşik istedi yanına da kavurmalı kuru naneli bulgur pilavı yaptım.Annemlerle konuştum burda takıldım pek bişi yapmadım yani
Sabah yürüyüşüne cikdik sonra eve gelip mama yedik sonra uyudular öğlen yemeği yaptim evi sildim süpürdüm Çamaşır asdim ütü yaptım odun getirdim sobayı yakdim makineye bulaşıkları attım diğer bebeğimde üstünü değiştirip mama verdim yeni oturdum onu sallıyorum..Tum günüm böyle gecdi.
Afiyet olsun. Hastane gittim sezeryan günü aldım geldim evi temizledim. Çamaşır filan yemek yapacam bakalım ne yapacaksam
Ellerine sağlık bacım bol bereketli olsun inşallah ♥️
Oğlum balkondan oynamak istedi balkona çıktık
Portakal suyu içiyorum
Yemek olarak tavuk suyuna şehriye çorbası vardi yanina sebzeli köfte attim fırına Pirinc pilavı yapacaktım tancereyi tam aygaza koydum eşim bulgur pilavı icin aradı onuda sebzeli yaptim salata malzemelerini çıkardım esim gelince sapicam ölmesinler diye
Bugünü kendime ayırasım geldi
Okul tatilinden beri Adana'ya geldim annemlere yemek derdi yok . Bugün de babamın yanına gittik maaile döner yiyip geldik. Ordan ablamla markete gittik kardeş gecesi yapacaz biseyler aldık. Gece fazla yicez diye yemekte basite kaçtık makarna yaptık .
1,489,173 soru
24,340,719 cevap
346,034 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın