0 oy
467 göst.
Diğer kategorisinde (402 puan) tarafından
Yeğenim benim Gmail adresimden WhatsApp ve messengar mi görüyor yani Gmail adresimi biliyor kendisi biraz fesat ve kıskanç inadına yapıyor benim telefondan Gmail adresime bakmis bana diyor sen şuna mejaz atiyon sana cevap vermiyor bu doğru bide senin Gmail adresini biliyorum dedi bunu dediğine göre gmailden buluyor napmam lazım ya sinir oldum içimde rahat değil 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Senin yeğenin daha suç olan şeylerin farkında değil herhalde
(402 puan) tarafından
Dengesiz ya ukala tam
tarafından
Öyle bir şey olsa buradan yazdığın şeyleri de okuyabilir çünkü direkt gmail'e gidiyor
(402 puan) tarafından
Napmam lazım içim rahat degil
(402 puan) tarafından
Belki okuyor olabilir burdanda
tarafından
Gmail'in şifresini değiştir Bu kadar basit
(402 puan) tarafından
Şifre değişince oluyomu şifre mi biliyormu yani
(402 puan) tarafından
Sifremi bilmesi imkansız degilmi
tarafından
Evet canım tüm cihazlardan çıkış yapiyosun çünkü
(9,080 puan) tarafından
sifre bilmiosa yedek e posta olarak girmistir g mail ayarlarindan kndine yonlendirmistir sana gelen mailleri.
15 sene once svglimin hotmail adresine geln mailler hem ona hem bana geliyirdu ben kendi adresime yonlendirmistim onunkileri. ikimize de geliodu ayni mail. calisirken de ozel mailimi banka iş mailime yonlendirmistim ozele gelen iş mail adresime de düsüyordu.mail ayarlarindan mailleri yönlendirme yedek e posta falan secebeklerini bul sil.

bu arada hesap kurtarma yedek mail olarak da kendi tel nosunu yada mailini girmis ilabilir o ayararlara da bak..  ama vhatsap ile mesengeri goremez ne alaka.

vhatsap icin bilgisatarindan web mail acmasi lazim.
ayarlarina gir telfndan baska cihaza baglimi secenegini bul cikiş yap. mesenger kullnmiyorum bilmem.
(402 puan) tarafından
Cnm baktım telefonuma birsey göremedim içim rahat değil ama bunun arkadaşı var o yapıyor bu işi adres bile buluyor kimin nerde oturduğunu yeğenime bi kere verdim teli eline ozaman ne yaptıysa yaptı e postamdanmi yaptı diye düşünüyorum
(9,080 puan) tarafından
bilmiyorum ozaman sen telefonundaki resimleri falan bilgisayara atacan . fabrika ayarlarina geri don diven telefonu.- casus yaİlim falan yuklemialerse telfon yeni aldigin hale dönecek bsilinur o yazilimda
(402 puan) tarafından
Şifre değiştim hepsini değiştirdim bi kaç telefoncu sordum şifre değiştir yazılım attır dediler ben bütün sifrelerimi değiştim
-Reklam-
0 oy
(10,010 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
 Yeğenden iPhone telefon aldım wasabı açtım herşey kendi üstüme açtım Yine mesajları vardı bakmadan sildim hepsini bende yenimin gmailini heşeyini biliyom ama hiç bi türlü uğraşmam özele girmek olurmu günah en iyisi yeni bi hesap aç kurtul ondan yada şifre değiştir
0 oy
(839 puan) tarafından
Yeğenin kaç yaşında bilmiyorum ama sen onu bi tehdit et bakalım yarın gidip hakkında suç duyurusunda buluncam diye nasıl herseyi siliyor. Ruh hastası mi nasıl bir yeğen tövbeler olsun 
0 oy
(1,510 puan) tarafından
Tüm cihazlardan çıkış yap şifreni değiştir cnm ama giremez bildirim gelir sana 
(402 puan) tarafından
Nerden yapacağım bu dediğinizi
0 oy
(3,343 puan) tarafından
Sifreni bilmedikten sonra gmaili bilse bisey olmaz sifreni biliyor mu
(402 puan) tarafından
Sifremi bilmiyor telefonumu bi kere aldı eline ozaman ne yaptıysa yaptı bakıyorum bağlı cihaz da yok
0 oy
tarafından
Whatsaptan köşede üç nokta var bağlı cihazlara bas bişey çıkarsa kopyalanmış görünür. Bişey yoksa korkma
(402 puan) tarafından
Dediğin yere baktım bağlı cihaz yok Gmail adresimden yapıyor diye düşünüyorum
0 oy
(4,342 puan) tarafından
Gmailden whatsap mesajları görünmez ki orası tamamen farklı Bi yer
(4,342 puan) tarafından
Yeğenin olduğunu söyleme birisi böyle böyle yapiyo de
(402 puan) tarafından
Telefoncuya gittim birkaç tane biri diyor yazılım attır biri diyor Telefonu sıfırla Şifreni değiştir
(4,342 puan) tarafından
Telefon sıfırlamak bence çözüm değil
(402 puan) tarafından
Nasıl yapayım
(4,342 puan) tarafından
Yeğeninin anne babası yok mu onlara söyle
0 oy
tarafından
Yegənin sana burdan gelen mesajlarin hepsini gorebiliyor bu arada direk gmailin ile girmissin buraya d

Cunki

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 112 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 685 göst.
0 oy
2 cevap 139 göst.
1 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Mehmetcan Emir (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 166 göst.