0 oy
836 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6 puan) tarafından

Neredeyse 2 ay önce balkondan düşme sonucu bir ayağımda bilekte parçalı kırık diğerinde topuk parçalandı ameliyat oldum ikisinden de birisine platin takıldı topuğada belimden kemik yerleştirdiler topuk olan gayet iyi üzerine basmaya başladım ama diğer ayak daha iyi olmadı bilekte kireçlenme falan başladı oynatamıyorum bunu yaşayan varmi kaç ayda düzeltiriz?

3 tane çocuk var artık kalkmam gerekiyor.

image

7 Cevaplar

0 oy
(6 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

İlk kırıldığı zamanki röntgen 
-Reklam-
0 oy
(13,455 puan) tarafından
Ay çok gecmis olsun canim ya bilgim yok ama nasil dustun balkondan :((
(6 puan) tarafından
Ufacık bir kaza diyim canım
(13,455 puan) tarafından
Allah çocuklarina bagislamis ya. Çok gecmis olsun
(6 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim kaynana elindeyim şuanda çok zor oluyor eşimde aşağıdan beni tuttu onun üstüne düştüm yani onunda bacak kırık çapraz bağları falan kopuk oda yatışta
tarafından
Nasıl ufak kaza cnm eşinde aşağıdaymis büyük şans daha kötü olabilirdi
(6 puan) tarafından
Kötünün kötüsü var biz bununla kurtulduk heleki zayıfım 50 kilo falan yoksa eşimi altta ezerdim
0 oy
(6,834 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun nasıl düştün balkondan
(6 puan) tarafından
Küçük bir kaza oldu işte canım ya Allah kimseye göstermesin çok zor şuan ağrılar azaldı ama 1 ay hiç durmadan ne ağrılar çektim 3 çocuk doğurdum normal suni sancı falan onların gözünü seviyim yani
(6,834 puan) tarafından
Ahh Allah'ım rabbim şifa versin ya
(6 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(6,419 puan) tarafından
Fizik tedavi gerekiyor. Çok çok geçmiş olsun
(6 puan) tarafından
Doktor şimdi olmaz daha diyo kemikler fazla kırık çünkü doktor ne zamn derse o zamn gidecem
(6 puan) tarafından
Teşekkür ederim bu arada canım
(6,419 puan) tarafından
O zaman acele etme. Daha zamanı var demek ki. Kırık iyileşmesi tamamen zaman alır o nedenle az daha sabır
(6 puan) tarafından
Çocuklar olunca bian önce kalkmak istiyorum olmuyor böyle zaman işte yapacak birseyde yok
0 oy
(506 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm kayniminda TM bilekten kırıldı bir ay oldu doktor fizik tedaviden sonra iki ay geçsin kullanırsın kolunu dedi onun kolu Pilatin takıldı 
(6 puan) tarafından
Tesekkur ederim canım Benimkide kötü canım bide bacak üstüne ağırlık vereceğim ya sıkıntı
0 oy
(715 puan) tarafından

Allah şifanı versin 

Kız balkondan aşağımı düştün:O
(6 puan) tarafından
Evet 3. Kat eşim olmasa beni tutmasa şuan belki yatalak yatıyorum diye soru sorardım
(715 puan) tarafından
Ayy Allah korumuş bacım temizlik yaparken mi düştün
(6 puan) tarafından
Eşim anahtarını unutmuş onu atıyordum o an ayağım kaydı düştüm  oda aşağıdan tuttu beni iste
0 oy
(288 puan) tarafından
Zor ve sancili bir surec. Parcali kirik en zor kirik tipidir. Kendi icinde iyilesmesi zordur, sonrasinda da ciddi fizik tedavi gerekir. Maalesef hemen kalkabilecegin birsey degil uzunca sure destege ihiyacin olacak sana destek olabilecek biri varsa yardim iste 

İlgili sorular

Kategoriler

1,476,400 soru

24,168,694 cevap

335,751 kullanıcı

...