0 oy
297 göst.
Diğer kategorisinde (9,949 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hatırlayanlar var dır icralık oldum esimin ebisinden yardım istedik işte yok para dedi  tm dedik sonra eşya aldı 1 gün sonra biraz üzüldüm ama yapacak bisey yok motorumu satım 24 bine işte abiside duymuş motoru satigimizi durumlar yok biraz 5 bin para verin demiş eşim de hayır demiş borca gitcek para demiş sonra bundan sonra siz birikim yapmayın size yaramıyor demiş motorun parasında az bisey kaliyo 2 çeyrek alacam ben

2 Cevaplar

0 oy
(7,043 puan) tarafından
Milletde ne uyanik valla 
(9,949 puan) tarafından
Oda en iyisi siz birikim yapmayın demiş gerek yok demis
(7,043 puan) tarafından
Aklinca laf sokmus iste bosver
(9,949 puan) tarafından
Aynen canım yapacak bisey yok ben borçlardan kurtulmak için canım çıktı daha kredi borcu bittikten. Sonra daha rahlicem 12  ay var yine şükür halimize
(7,043 puan) tarafından
O da biter gider sayılı zaman
(9,949 puan) tarafından
Aynen canım hayirlisi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Senin postlarin çok tuhaf geliyor bana. 
(9,949 puan) tarafından
Neden canim
tarafından
Yani eksik anlatıyorsun neye sitem ettiğini yada bize ne sorduğunu tam net anlayamiyorum
(9,949 puan) tarafından
Abisi  para istedi 5 bin işte eşim de dediği daha borçlara verdım 5 bin üstüne motoru satım 24 bin tamamlayıp borcu kapatmak istedik biz ondan istedik  yok para dedi sonra sız en ıyısı birikim yapmayın beceremiyoruz dedi motorun üstünden para kalıyo çeyrek alaca
tarafından
Fırsatçı Yani bildiğin,  benden naçizane tavsiye alırken de aldığını deme satarken de kimseye bisey deme
(9,949 puan) tarafından
Para isteyince motoru satım demiş eşim amcam kredi cekti icralıktak kurtulam diye kradi ödeyem diye işte üstünden 5 bin kalmıştı üstüne bide eşimin amcası  geri ödemesiz  para verdı bıraz yadım eti 3500 onuda duyunca aramış parayı verin diye sana eşimde o parayı bana verdi dedi

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 118 göst.
+1 oy
6 cevap 178 göst.
21 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 136 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (9,949 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 269 göst.
24 Haziran 2021 Diğer kategorisinde CanOglum (862 puan) tarafından soruldu