0 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde (1,225 puan) tarafından
11nci haftaya gireceğim Allah nasip ederse. Ama şu son 4 gündür bende böyle bir problem oluştu gözümü açamıyorum neredeyse hep ama hep uyuyorum hiç bir iş yapamıyorum kalkamıyorum. Neden bu kadar uyuyorum acaba :( şuan ara tatildeyim öğretmenim,okulda ne yapacağım diye düşünüp düşünüp ağlıyorum:(

7 Cevaplar

0 oy
(2,530 puan) tarafından

Bnde o haftalarda öyleydim şimdi 15 haftalık ım ama halada öleyim gözüm uykuda :D

(1,225 puan) tarafından
Gözümü kapattığım yerde uyuyup kalıyorum canım. Uyumaktan başım çatlıyor kalkıyım diyorum ama kalkamıyorum :( hormondan mı oluyor ki bu, nasıl olacak bilmem kafamı ayakta tutamıyorum resmen
(2,530 puan) tarafından
Az önce uyandm 2 inci uykudan normal hormon lardan dolayı böle
-Reklam-
0 oy
(14,733 puan) tarafından
Kız niye sıkıyon canını hormanlardan oluyor o uyu uyuyabildigin kadar o geçiyor zamanla sonra bi enerji geliyor sana evi döküp tekrar toparlayasin tutar
(1,225 puan) tarafından
Oğlum hasta bı çorba bile yapıp içiremiyorum o çocuğum orada ağlarken ilgilenemiyorum:(  kendime kalkıp küçücük bişey bile yapamıyorum,evim mahvolmuş durumda vs vs ben bu kadar olacağımı hiç tahmin etmemiştim :( oğluma üzülüyorum bir corbanin bile bu kadar kıymeti varmış meğerse diyorum. İnşallah geçsin hemen kendime geliyim yoksa rezil bir hâl aldık biz öyle böyle değil :(
(14,733 puan) tarafından
Ay canım başka çocuğun olduğunu bilmiyordum rabbim yardimcin olsun yakınında kimse yok mu yardım edecek
(1,225 puan) tarafından
Annem hem kalp hastası hem kanser annemin kendi işini yapabildiği yok :( kayınvalidem de söylemeden yapmaz söylesen bir iki yapar ama onu da burnumuzdan getirir ben şunu yapmistim bunu yapmıştım diye senelerce laf dinleriz. O yüzden kimsem yok gibi :( Allah razı olsun canım
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Gene 24 saatin 20 sini uyuyormussun bende 24 saatin 27 siydi şakasız söylüyorum ve hayatım kaydı resmen gündüz gece ayrımı yapamıyprdum yemek yiyemiyorum çünkü kafa kalkmıyor bir kaç hafta sürdü geçti gitti hormonlar resmen yatağa bağımlı gibi saldırıyordu
0 oy
(932 puan) tarafından
Kiz bende boyleyim ama oglumdan firsat bulup uyuyamiyorum ahahah
(1,225 puan) tarafından
Bu saate kadar daha hiç bişey yemedim bile, oğlum hasta ne ona bişey yapabiliyorum ne kendime mutfağa giremiyorum. Niye bu kadar oldum bilmiyorum inşallah sağlıkla büyüyordur bı sıkıntı yoktur
(932 puan) tarafından
Aaa uykudan gebersemde yemek yerim suan 14 haftanin icindeyim oglum 4 bucuk 5 aya gidiyor ama bebemide kendimide doyurup oyle uyurum ahahah
0 oy
(7,557 puan) tarafından
Normal canım 3 ay bitince geçer. Bide okul başlayınca daha dinç olursun mecbur kalıp evden çıkınca kendine geliyosun. 

Uyudukça uyursun duş al sürekli kendine gelmeye çalış ferahla
0 oy
(1,885 puan) tarafından
yapacak daha önemli bi işin yoksa bedenin hormonlara teslim oluyordur. işe başlayınca durum değişir bence
0 oy
tarafından
Hamileligim boyunca yataktan cikamadim evde oldugun surece cikmak istemeyeceksin zaten ev isleri icinde aman hamileyim bahanem vardiama disari mi cikmam gerekti mecbur zorlansamda kalkiyodum yataktan cikip nefes alana kadar gecmiyo ben balkona cikiyodum hep en iyi gelen sey temiz hava oluyo 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 273 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,018 göst.
0 oy
7 cevap 645 göst.
15 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Duruu12 (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 141 göst.
8 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu