0 oy
274 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (23 puan) tarafından
 ben çalışmıyorum kocam çalışıyor işten geliyor ve telefona sarılıyor saatlerce arkadaşlarıyla es dostuyla konuşuyor diyorum ki beraber konuşalım diyorki hadi konuşalım ne konuşacağız ya sizdede öylemi yani karı koca nasıl vakit geçiriyor bilmiyorum çocuğuyla ilgilenmiyor adam telefonla evli sanki konuşalım diyincede konusalimda ne konuşalım diyor bu arada bir bucuk yıl olmadı evleneli

7 Cevaplar

0 oy
(4,227 puan) tarafından
Konuştuklarıyla ne konuşuyor o sohbetleri sizinle etsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Siz daha ilk 1. Yıldan böyleyseniz iletişim çok önemli ilk evliliğiniz mi ikinizinde 
(23 puan) tarafından
Evet ilk evlilik adam öldü olası böyleymiş rehberinde iki bin kişi var telefonla konuşmayı çok seviyor birilerine kendini anlatmayı falan yada boş muhabbet yapmayi
tarafından
O zaman bende odaya geçim benimle de telefonda konuş diyeydin ahahha
0 oy
(1,838 puan) tarafından
Konuşalım deme konu aç mesela öğün gundemde olan herhangi bi konu ile başla daha sonra işiyle alakalı mesela kafana takılan şeyleri sor bu şekilde konular açarsan konuşmaya başlar ama direk konuşalım dersen ne konuşalım der
0 oy
(9,725 puan) tarafından

Bizde akşam saati oyun saati demek şuanda böyle kızçe uyuyunca sohbet zamanımız geliyor sen konu aç canım 

image

(812 puan) tarafından
Oyununuzun ismi ne. Tamda kızımla oynamalik bı oyun.
(9,725 puan) tarafından
Pilsan mantarcık ve düğmeler
(812 puan) tarafından
Tesekkurler
0 oy
(7,852 puan) tarafından
Konu aç illaki eşlik eder konuşalım dersen hadi konuşalım ne koşacağız der tabi :D 
0 oy
tarafından
Ne konusalim ne be konu bu noktoaya geldiyse isiniz zor 
0 oy
(4,768 puan) tarafından
Biz telefonları bırakıp animasyon filmleri açarız izleriz sonra 3 muz onu tartışırız flimin kritigini yaparız çerez gujumuz vardır böyle gider onun dışında eşim 12 saat çalışır yorulur uyur 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 565 göst.
0 oy
6 cevap 244 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,768 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 659 göst.
15 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Guuness (758 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 2,468 göst.
27 Mart 2021 Diğer kategorisinde Nnuurrr (366 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,153 soru

24,107,890 cevap

332,795 kullanıcı

...