0 oy
364 göst.
Diğer kategorisinde (1,145 puan) tarafından

Kızlar ben 1 kere bıldırcın yumurtası verdim oğluma sarisini ama araştırdım haftada bir idealmiş  birde çok ilginçtir ki . Erkek  bebeklere vermeyin kadınlık  hormonu salgiliyor  yazıyor kaç yerde  okudum :D töbe töbe  . Bu gerçek mi ? Aklımda soru  işareti kaldı ama veren var çevremde kaç kişi söyledi  ama haftada  1 2 kez ver bobrekleri  yorar yoksa  dediler :ermm: 

6 Cevaplar

0 oy
(746 puan) tarafından
O konuda bilgim yok ama nasıl veriyorsun yumurtayı canım ?
(1,145 puan) tarafından
Ben hasliyorum  bir 15 dakika sarısıni  labne  peynir  ve pekmezle  karıstirip  verdim  1 kez şimdi yoğurt  çorbası  yapcaktim içine  sarisini  atayım  dedim ama biraz  araştırdım okudum yapmadim  ama eskiden  çok verirlermis  çocuklara
(746 puan) tarafından
Ben de faydalı diye biliyorum canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Alla alla hic duymadim canım. benim babaannem hep vermis amcalarima,babama ama kadin olmamislar :D
(1,145 puan) tarafından
Hahaha ne bileyim  öyle yazıyor neye inancagimi  şaşırdım
0 oy
(1,372 puan) tarafından
Haftada 1 vermek uygun canım.Östrojen oranı yüksek olduğu için fazla tüketilmesi erken ergenlik riski oluşturuyor.
(1,145 puan) tarafından
Aynen  öyle ben 4 5 gün  önce  verdim  şimdi grip ya dedim  yoğurt  çorbası yapayım  oğlana içine sarisini koysam  normal yumurta yerine  olurmu  acaba
(1,372 puan) tarafından
Canım bebeğin kaç aylık 9 aydan küçük bebeklere verilmiyor diye biliyorum. Çorbaya olur sonuçta baya bi süre kaynayacak
0 oy
tarafından

Demekki  o zaman bülent ersoy küçükken yemiş :D:D

(1,145 puan) tarafından
Hahahah Allah seni napmaya =D  ama gerçekten östrojen hormonu  çok  içeriyormus
tarafından
Napim yaa :D :D
0 oy
tarafından
Ya bende biryerde bıldırcın yumurtası erken ergenliğe sebep oluyor diye okumuştum. Doktora danışıp ver bence , yararı olacak diye verip zararını görme.
(1,145 puan) tarafından
Aynen  öyleymis  ama çok faydaliymis
0 oy
(673 puan) tarafından
Ben doktora sormuştum normal yumurtadan farkı yok dedi ekstra birşey değilmiş yani ben kullanmadm o yüzden 
(1,145 puan) tarafından
Ne bileyim  faydali  diolar  die aldım her gün  başka bir şey yesin  die ne yapcagimi  sasiridm
(673 puan) tarafından
Haklisin canım bende o çaba ile doktoruma danıştım öyle dedi bana

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 100 göst.
0 oy
2 cevap 107 göst.
19 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Alyakus (2,713 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 475 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kardan_Adam (1,342 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 123 göst.
14 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sila_eymen (351 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,042 soru

24,177,555 cevap

336,183 kullanıcı

...