0 oy
244 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,550 puan) tarafından
Iyi geceler kizlar bezimiz bitmis oglm 4 yasinda alnayi unutmusum ama dedim ki karalari baglamayayim belki de firsat oglumu gece tuvalatine alistirmadim yatmadan once cise goturdum smdi yatmak uzere kaza olnamasi icin gece uykuda kac kez kaldiriyim 

8 Cevaplar

0 oy
(4,006 puan) tarafından
İlk zamanlar alarmı kuruyordum gece iki kere yada üç kere götürüyordum şimdi ben yatmadan önce bir kere götürüyorum başkada götürümüyorum
(3,550 puan) tarafından
2 yeterli mi.sence
(4,006 puan) tarafından
Yani bilmiyorum sen daha iyi bilirsin çocuğunu ben İlk zamanlar gece üç kere kaldırıyordum zamanla azalttım
(3,550 puan) tarafından
Bugn ilk olacak iste cnm o yuzden blmiyorm
-Reklam-
0 oy
(84 puan) tarafından
Hiç kaldırmadım ilk 2-3 gün kazalar oldu ama sonra alıştı 
(3,550 puan) tarafından
Kaza olmasn diye korkuyorm
(84 puan) tarafından
Alez serin yatağına kaza da olacak illa ki korkmaya gerek yok büyüktmüş zaten çocuğunuz belki hiç kaza olamayacak.
(3,550 puan) tarafından
Bugun olmasn en azindan alezim yok suan malessf
0 oy
(628 puan) tarafından
Hiç kaldırmadm kaldirsam ağlardı zaten bu sfer gitmek istemezdi hiç kaza yaşamadık maşallah sadece bir yada iki kex oldu oda gece yatmadan önce tuvalete gitmedigi için not 2 buçuk yasinda şuan 
(3,550 puan) tarafından
Sabah kalktigimzda bezi genelde cisli oluyo bezi aptl gbi almayi unutmsm oyle de bir yerdeym ki baska sehirde evim var ivir zivir esyalarmz var iste tatil yapalm maksaiyla geldm kaza olrsa temizlemekte.ayri dert
(628 puan) tarafından
Benim kızımda biraktirmadan bir gün önceye kadar bezliydi gece sürekli dolu kalkiyordu anneme dedim anne bu gece kaçırır mümkün degil bezi taşacak gibiydi bir başladık egitime ilk gününden itibaren gece yapmadı asla sabah kalkar kalkmaz gitmesi gerek uyandiginı fark ettiğinizde tuvalete götürmeniz gerek kacirmalar oluyor yoksa tuttuğu için
(3,550 puan) tarafından
Eve gecince tamamen bezden kurtulacam ins
0 oy
(4,311 puan) tarafından
1 yada 2 kez kaldirman yeterli olur.

Fazla su içtiği gün yattıktan 1 saat sonra.Sivi alımı normal oldugu gün yattıktan 3 saat sonra kaldırmanın tavsiye ederim
(3,550 puan) tarafından
Eve gecnce denicem
0 oy
(7,060 puan) tarafından
Akşam sorulmus bı soru akşam çok sulu seyler vermeyin su meyve suyu süt fln bir defa kalkması yeterli 
(3,550 puan) tarafından
Kazasiz atlatrk cok skrrr
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Hiç bilgim yok canım .

Oğlumun alışma sürecinde gündüz bağlamıyor gece bağlıyordum annem bu gece bağlama zaten alıştı falan dedi o gün bağlamadım ve her tuvalet geldiğinde kendi kalkıp beni uyandırmaya başladı ondan sonra da düzene bindi.
(3,550 puan) tarafından
Benim oglanda oyke bi niywt yok cok sukur dunu kazasiz atlatrk
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Başlarda bir kere kaldırdım sonra kendi kalkmak istemedi
(3,550 puan) tarafından
Dunu kazasiz atlattk cok skr
0 oy
(681 puan) tarafından

Hiç götürmedim canm bazen hala altına kaçırır  ama yatarken süt içiyor o yüzden . Altına yapınca o bwni kaldırır anne kalk ıslak oldum diye :D 

(3,550 puan) tarafından
Dun geceyi kazasiz atlatrik cok skur

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 158 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,639 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 454 göst.
0 oy
7 cevap 176 göst.
14 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Sebebine (491 puan) tarafından soruldu
0 oy