0 oy
449 göst.
Diğer kategorisinde (6,405 puan) tarafından
Kızlar merak ediyorum valaha persemebe aksami acile gttim dedim kesin açılma vardır çok rahatsızdim dedi açılma yok bebek kanala inmemiş daha sancida temiz çıktı sancı beş dk bir ve çok sıkı ağrılı olunca suyun kanaman olunca gel dedi çok merak ediyorum mesela bebek aniden mi kanala gryor açılma yada sancı su aniden gelen bişey mi bazen dyorum ya hiç gelmezse ebe dedi gelir gelir sancı illaki olur 38 hftayim işte sizin hicbisey yokken aniden mi oldu

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu herkeste farklı oluyor ya herkes kendi deneyimini anlatır senınki nasıl olacak bilemeyiz
tarafından
Bende yaşadım aynısını canım ilk 3 ay zayıfladım ölüyordum nasıl hastayım ilk çocuk olunca vücut anca kabulleniyor sanırım  ama güzel günler bu günler doğsun anlarsın :))
(6,405 puan) tarafından
Boyum uzun öyle koca gobegimde yok ama yine herturlu zor oluyor süpürge bile atamiyrisun evine halin yok yemek yapmaya ayy valah Allah herkesin yardımcısı olsun bizimde inşallah
tarafından
Amin canım zorluklarını anlıyorum ama güzel günler diyorum ya doğurunca anlarsın :)) tekrar hamile kalsamda zorluk çeksem razıyım vala :))
(6,405 puan) tarafından
Benimde bu ikinci valaha niye kız :) istiyorsan yap bitane :)
tarafından
Tutmuyor bacı tutmuyo ahahha
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ikindikca kanala iniyor diye biliyorum 
(6,405 puan) tarafından
Valaha hiç ikinmiyorim kabız olunca ancak
tarafından
Hayır ıkındıkça bebeğin kafası yumurta oluyor maalesef canım
(6,405 puan) tarafından
İşte benim bldgim doğum yptigin esnada ikiniyorsun
tarafından
Sadece çocuk kanala girip 5 cm'den sonrası anne artık kendi refleks olarak ıkınmaya başlar , onun harici kendiniz ıkınmayacaksınız bize eğitim de bu şekilde öğrettiler
0 oy
tarafından

Ben hafif sanciyla gittim hemen yatış verdiler . Acilmam azdı. Suyumu hemşire boşalttı.  Suni sanci verdiler bebek kanala inmedi acil sezeryana alındım. Ama saatlerce sancida kaldım.  

(6,405 puan) tarafından
Öyle dyorsun he illaki patlak vercek bı yerde:)
tarafından
Aynen . 2. Doğum kolay diyorlar sakin ol
(6,405 puan) tarafından
Valaha herkes öyle dyor bide tecrübeliyiz ama yinede bilemiyoruz hep dua ayet okuyorim Allah yardım etsin ya
tarafından
Ay inşallah tek avazda kurtulursun
(6,405 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun
0 oy
(1,492 puan) tarafından
Ben sezaryen oldum pek sancı çekmedim ama son zamanlarda hafiften ağrılar,  sancı oluyordu. Öyle birden bire olacağını sanmıyorum. Kanala girme konusunda tam bilgim yok ama 30'lu haftalardan sonra baş aşağı dönüp doğum kanalına girmesi bekleniyor diye biliyorum. Bazılarında sancı olmadan suyu geliyor bazılarında su gelmeden sancı oluyor suyu doktor patlatıyor. 
(6,405 puan) tarafından
Benim başi dönük asagiya ama kanala inmemiş benimde yavaş tan adet sancısı gbi başlamış valha ama sıkı değil
0 oy
(2,423 puan) tarafından
Önce nişan geldi 2 gün sonra zaten biraz olan sancılarım birden arttı. Gece 12 de sıklaştı sabaha kadar daha kötü vurdu sancı. Hem bele hem karna. 3 dk da bir gelince hastaneye gittim 7 de. Bebek gelmişti ama sancı yetersizdi. Suni sancı verdiler 10. 45 TE doğum oldu. 3 doğumumda farklıydı.

Ben direk 3. Yü yazdım. Velhasıl kelam tadını çıkar acele etme. Gelecek elbet. İçinde kalacak değil. Aniden sancı girip doğurmazsın sinyalini verir yavaş yavaş 

Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah
(6,405 puan) tarafından
Ebede dedi illaki bir belirti verir diye benim hiç sancım yoktu valaha braz sancilanyroim ama aralıklı tekrar geçiyor belim çok agryor yanıyor benim hiç sıklaşmadi sen gttin de kaç santim açılma olmuştu demeki aniden olan bir sey
(2,423 puan) tarafından
4.5 cm ile gitmiştim .gece 12 de duş almıştım öncesinde hafif hafif ama acıtan vardı zaten 1 gün sürdü. 2. Günün gecesi 12de duştan sonra bir girdi bir daha çıkmadı sabaha doğurdum zaten bacım. 39.4 TE idi doğumum
(2,423 puan) tarafından
Ben oğlanlarda suni sancı ile doğurdum . Kızımın doğumunda kendi sancım vardı
(6,405 puan) tarafından
Bende suni aldım kızımda drek ama zordu valaha çok kötüydü suni
(2,423 puan) tarafından
İlk suni kötüydü ama 3. Gayet iyiydi
0 oy
(17,385 puan) tarafından
Benim iki doğumumda da bebek doğum esnasında kanala girdi. Son kontrollerde bile daha kanala girmedi diyordu doktor. İlk suyum gelmeye başladi sonra sancılarım. Bebek kanala girdi ve doğum gerçekleşti. 
(6,405 puan) tarafından
Kendi sancinla doğum yaptın
(17,385 puan) tarafından
Evet ikisinde de kendi sancimla doğurdum. Ilkinde 8 cm ile gittim ikincisinde 9 cm ile gittim hastaneye. Evde çektim tüm sancıyı.
(6,405 puan) tarafından
Ayy ne güzel peki sancın anidenmi geldi önce yavaştan snra cogaliyormu
(17,385 puan) tarafından
Aniden geldi. İkisinde de uyurken sancim geldi. Yatarken sancim falan yoktu.
(6,405 puan) tarafından
Hadiya inşallah bnimde öyle olur kız kendi.sancimi zor sunimi acaba suni aldım kızımda felaket zordu
0 oy
tarafından
Aniden dogum olmaz canim korkma. Açılma hele ilk dogumsa daha yavas oluyor bazilari 2 gun sanci cekiyor. Hastaneye gitmek icin agrinin sıklıgına bak. Benim agrim 5dakikada bir geldigi halde acele etmemistik bikac saat sonra suyum geldi kostuk hastaneye. 1gece yattim sanci cektim sabah bebegim dogdu
(6,405 puan) tarafından
Kendi sancınmi geldi
tarafından
Evet hic suni sanci almadim
(6,405 puan) tarafından
Peki önceden adet sancısı varmiydi benim sancım baya var adet gbi çok rahtszizim bütün gün sancım oluyor bişey yok
tarafından
Hatirlamiyorum cnm
0 oy
(4,312 puan) tarafından
Aniden olan tek şey aniden suyun boşalabilir bir ihtimal, o da herkesde olmuyor.Onun harici tüm doğum süreci belirli sürelerde gerçekleşiyor.bebek baş aşağı dönük oluyor doğum son haftaları yavaşça kanala girip baskı uygulamaya başlıyor zaten o baskı doğum sancısını arttırıyor hiç korkma hersey kontrol altında belirli adımlar ile ilerliyor.Aman doğum başladı 10 dk içinde  doğuruyorum diye bir şey yok o sancılarını sıklığı ve derecesi artıyor bu da belirli süreler içinde oluyor.
(6,405 puan) tarafından
Benimde başı 26. Hftada beridir aşağıda hata baskı da baya var valaha dedi açılma yok kanala grmemis belki yavaş yavaş girer sancı olur yavaş yavaş demi
(4,312 puan) tarafından
Herhalde önce ufak ufak uzun araliklar ile tutar sonra artar filmlere bakma sahneydi kısa tutmak için öyle yapıyorlar

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 477 göst.
8 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 104 göst.
13 Mart 2021 Diğer kategorisinde Elem (71 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 71 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 228 göst.