0 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar dün kan vermiştim 16.3 çıkmıştı hemen hemen 24 saat doduktan sonra kan sonucum 24.5 çıktı normalmidir sizce

4 Cevaplar

0 oy
(486 puan) tarafından
Hergun vermenize gerek yok boşu boşuna hem kendinize eziyet hem de hastanede gereksiz işgal olur. Hayırlı olsun iki gün sonra verilebilirdi ama sız zaten vermişsin şöyle bir 4 5 gün sonra garantiye almak için gidebilirsiniz henüz çok çok çok erken daha birkaç hafta kese vs gozukmez bilginiz olsun 
tarafından
Tabiki bunun bilincindeyim fakat benimde kendimce endişelerim vardı ve bunları bı nebze rahatlatmam gerekiyordu teşekkür ederim
(486 puan) tarafından
Rica ederim umarım sağ Salim kucağınıza alırsınız
tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(4,342 puan) tarafından
İyi artmış kan vermek yerine evde de test yapabilirsin canım 2 gün daha bekle evde test yap 
tarafından
Artış daha önemli ya ondan verdim ben
(4,342 puan) tarafından
Artışı evde ki testle anlarsın çizgi koyulasirsa artış vardır
tarafından
Doğrudur cnm bakalım
0 oy
(288 puan) tarafından
Saglikli bir beta hcg degerinin 2 gunde 2 ye katlamasi gerek. Yarin baktidigindaki deger onemli su an 
tarafından
Tabi doğrudur pazartesi anca
0 oy
(4,772 puan) tarafından
Canım iki günde bir doğru artış oluyor ona dikkaet etmen gerekiyor hergun verme kız eziyet onu beklemek
tarafından
Bugün verdim ya bide pazartesiye vericem öyle takibine bakarım valla endişeyle vermiş bulundum bakalım inşallah bir sorun olmaz
(4,772 puan) tarafından
Gönlünü ferah tut canım benimde 195 çıkmıştı kimyasal dediler baktım kanama olmuyor tekrar gittim kan verdim 820 çıktı iki sonra tekrar verdim bugün 2000 çıktı 6 haftalıkmis haftaya kalp atışını dinleyecem
tarafından
İnşallah cnm darısı bana
(4,772 puan) tarafından
İnşallah tatlım ❤️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 206 göst.
0 oy
4 cevap 363 göst.
11 Haziran 2021 Diğer kategorisinde İremcan (282 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 673 göst.