0 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde (7,212 puan) tarafından
Kizlar oglum 2.5 yasinda cocuk akademi etkinlik kitabi var bazi seyler icin sanki oglum bebeksi hani fazla geliyor gibi yapamiyoruz kalem tutmayi daha yeni ogrendi onuda canı isterse yapiyor akici konusamiyor neler yapmaliyim yasitlarina gore geriden geliyor karsilastirmak istemiyorum ama anne yuregi iste 

2 Cevaplar

0 oy
(5,383 puan) tarafından
2 yaşındayken dediğin gibi çocuk akademinin setini almıştım baya oyalıyordu. Yaz-sil kitaplar almıştım en başta karalıyordu ama sonra çizgileri falan çok kolay çekmeye başladı. Sürekli yaptırmaya çalış yaptıkça alışıyorlar
(7,212 puan) tarafından
Surekli oturabiliyor muydu basinda benim ki hemen kalkmak istiyor
(5,383 puan) tarafından
Yok canım öyle uzun uzun oturmuyordu ama ilgisini çekince baya yapıyordu. Şimdi 4 yaşında kreşe gidiyor sayıları öğreniyorlar ama benim kızım hepsini yazmayı biliyordu zaten :D faydasını bu yaşlarda net görüyorsun yani
(7,212 puan) tarafından
Tamam canim cok tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
(726 puan) tarafından
Kizim suan 16 aylik hayvan sesleri e basladik kedi resmini gosterip nasil ses cikariyo diye sorunca niyavv diyo mesela oyuncaklari ust uste dizmeyi ogreniyo suan hayvan sesleri hayvan isimleri renkler gibi etkinlikler yapin bence ust uste suzme siralama gibi 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 206 göst.
1 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (617 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 335 göst.
29 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Bambam (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 122 göst.
+1 oy
2 cevap 96 göst.

Kategoriler

1,477,406 soru

24,182,979 cevap

336,435 kullanıcı

...