0 oy
66 göst.
Diğer kategorisinde (111 puan) tarafından
Eşimle 3 yıllık evliyiz ve mutlu değiliz ilk kavgalarımız eşimin ailesi yüzünden başladı halada devem ediyor böyle olunca birbirimize tahamülüküz azaldı eşim biraz sinirlensin küfür ediyor bende asla sevmiyorum küfürü sevgiliyken asla etmezdi bilirdi sevmediğimi neyse gurbette 1 çoçukla tek bakıyorum çok yoruluyorum zaten sabah öğle akşam yemeği yapmaktan çocukta asla durmuyor zaten akşamları yok arkadaşımla oturayım diyor eve çoçuk uyuduktan sonra geliyor yok iş yerinde akşam tatlı söylediler diyip gene geç geliyor bende yoruluyorum birez çoçukla ilgilensin istiyorum gerçi eve gelince de telefonla oynuyor 40 kere söyleyince birakıyor aldatma vs gibi bir durum yok ama benim moralım bozuluyor eşim için istanbul gibi bir yeri birakıp küçücük ilçeye yerleştim çok fedakarlık yaptım ama sanki mecburmuşum ğibi davranıyor işin ne diyip duruyor dün gene akşam arkadaşla 1 saat oturup gelecem dedi geç geldi yatakda da sarılıyor sonra ya moralımı bozuk ğidiyorsun sonra sarılıyorsun istemiyorum ben sarılma diyince gene küfür ediyor yok o ne yapmış bişey yapmamış ben insan dağilmişim nankörmüşüm ve küfürler ne yapayım yani kızlar onca şeyden sonra bişey olmuş gibi davranamıyorum artık kafayı bozdurdu bana

1 cevap

0 oy
tarafından
Her gün cuma suresi okuyabilirsin. 

İlk olarak aile yüzünden tartışmayı bırakın bunun sonu yok. Evinizde mutlu olmaya odaklanın biliyorum zor geliyor ama güzelce çabalarsan eninde sonunda karşılığını alacaksın. Rabbim bize bu yuvayı nasip etmiş bir yavru vermiş elhamdülillah dua ed ip çabalarsak neler neler vermez. Sabret önce otur bi güzellikle konuş evliliğin ne olduğunu böyle devam ederse mutsuz olduğunu onunla vakit geçirince mutlu olduğunu çocuğumuza güzel örnek bir aile olmanız gerektiğini bu günlerin geri gelmeyeceğini anlat gülümsemeye devam et güzel karşılamaya çalış ufak şeyleri aileleri dert etmeyin. Bunu yapmaya başla iyileşme süreci gibi düşün ilacınız da gülümsemek ve dua zor da gelse yalnızken de o varken de hep mutlu ol kendine güzel telkinler ver. İnşallah düzelmesine yardımcı olur 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 381 göst.
15 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Esra kurucu (217 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 697 göst.
22 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Dilann (126 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 338 göst.
0 oy
6 cevap 130 göst.