0 oy
885 göst.
Diğer kategorisinde (3,076 puan) tarafından

Kızlar ben aşırı kıskanç bir kadın oldum çıktım ya eşim ne yapsa  kimle konuşsa kıskanıyorum iyice paranoyak oldum nasıl yenicem şu pis kıskançlık huyunu. Bana tavsiyelerde felan bulunun tecrübeli hatunlar  kurtulayım ya :D:D

12 Cevaplar

0 oy
(6,920 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Eşinin hareket ve tavırlarından yapıp yapmayacagini bilirsin .eğer yapacak biri ise boş bırakma kiskandigini belli et.yok yapacak biri dgldir gözü snden başkasını görmez o zaman hicccc kendini bile üzme adam ztn sni almış kendi kendine huzurunu kaçırma kuzum
(3,076 puan) tarafından
Çok doğru diyorsun canım valla ya. Çok sagol
(6,920 puan) tarafından
Rica ederim balim :)
-Reklam-
+1 oy
(25,181 puan) tarafından
Pis kıskanç seni :D
(3,076 puan) tarafından
Ahahahaha  allah seni napmasin kız  :-D :-D :))))
+1 oy
(720 puan) tarafından
Kocanin çalıştığı ortamda kadın var mı ??
(720 puan) tarafından
Sende yırtık dondan çıkar gibi heryerden çıkıyon kardeşim işine bak ya ben eski sevgilimi ayartıyom mu dedim ayda yılda hal hatır soruyo dedim dengesiz misin nesin
(3,555 puan) tarafından
Ha ayarttın ha kocandan gizli konuşuyosun ne fark var ? Ve bu sevgiliyi abi gibi görüyorum diyosun pişkin pişkin senin gibiler yüzünden sonu geliyor dünyanın kocan etse burayı ayağa kaldırırdın senin de burda bahsedilen kızlardan farkın yok evlenmek üzere olan adamla görüşüyorsun evli ve çocuklu olarak dengesiz kim belli aa dur bu namussuzluk oluyordu evet :D
(720 puan) tarafından
Ya sen kimsin de sana hesap mı verecem ben istediğimle konuşurum sanane kocamın avukatlığını yapmak sana mı kaldı ruh hastası kendin kim bilir ne boklar yedin şimdiye kadar gelip burda namuslu ayağına yatma !!! Sen benim ne yaşadığımı nelerle uğraştığımı çok mu biliyon da ordan vik vik ötüyon...
(3,555 puan) tarafından
Kendi namussuzluğunla beni sakin bir tutma senin gibiler yüzünden evlilikler bitiyor çok şükür alnım ak kocamı seviyorum sevmesem boşanırım aldatmam onu karaktersiz olmak senin gibi bir şey :D ne yaşamış olursan ol aldatamazsın tabi ailen böyle terbiye vermiş çok görmemek gerek kişi kendinden bilir işi kim bilir daha ne boklar yiyorsun  kocanın haberi yok senin analığına tüküreyim yazık ki o çocuğun senin gibi bi anası var .
(720 puan) tarafından
Sen burda dolanıp milletin analığına laf edeceğine gitte bakım neyim yap bu çirkinlikle sen kocanı sevsende kocan seni ne kadar sever bilmem bide resim koymuşsun adamın yanına bile yakışmıyon... Adam seni aldatsa çoktan haklı bu da sana kapak olsun hadi byy
+1 oy
(2,133 puan) tarafından
Neden boyle oldun peki bseymi gordun yada yasadin 
(3,076 puan) tarafından
Ya kadınlar genç kızlar felan çok fazla yalak canım ya bir davranışları  konuşmaları var inan görsen kadinligindan utanırsın. Ondan iyice sınır oldum .eşim kendi marketimizde kasiyer olarak duruyo ister istemez muhatap oluyor
(2,133 puan) tarafından
Esine guveniyosan sikinti yok canim heryerde var o gevswklerden eskiden erkekler abazaydi guya simdi kizlar onlari gecti
(3,076 puan) tarafından
Hic sorma canım ya  biktim artik onceden markette ben calisiyordum kasiyer olrak simdi evdeyim .kizlar benle değil erkek elemanlarla eşimle felan muhatap oluyorlar deli oluyorum edep kalmamış valla ya
(2,133 puan) tarafından
Dunyanin civisi cikti esinin ekmek teknesi orasi illaki satis yapmak icin konusmak zorunda canim ama isinin disinda muhattap olup sohbet ediyosa baska tabi sıkıntı etme kendine esine guven yanlışi yoksa kafani yorma
(3,076 puan) tarafından
Eşimden yana sıkıntı yok  canım çok şükür ama kızlar çok bozulmuş yeminle artık ya
(2,133 puan) tarafından
Dunyanin civisii ciktii
+1 oy
tarafından

Bu kıskançlık tamamen kendinle alakalı yani ne yaparsan yap geçmeyebilirde geçebilirde zamana bırakman en mantıklısi

(3,076 puan) tarafından
Inan psikologa gitmeyi bile düşünüyorum. Bedavaya kendi huzurumu kaçırıyorum boyle
tarafından
Gitmen bişeyi değistirmez çünkü beyninde var o senin pisikolok sadece dinler şunu yapma bunu yapma der falan işde
+1 oy
(903 puan) tarafından
Bende kendimden nefret ediyorum dün gece daha whatsappa durum koymuş gıcık oldum kime laf soktun dedim başladık tartışmaya çok üstüne gidiyorum fazla önemsiyorum yansıtıyorm korkuyorum onsuz olmaktan ama oda kaldırmaz oldu bu tavırlarımı bende elimde olmadan yapıyorm keşke benim kıskançlığım çeyregi kende olsa idi anlardı beni 
(3,076 puan) tarafından
Çok yansıtıp belli ediyoruz biz maalesef canım ya
+1 oy
tarafından
Eşinden  şüphen mi  var ki  bu kadar kıskanıyorsun. Eşine güveniyorsanda için  rahat etmesi lazım. yada sen  eşinin bulunduğu ortamda bulunma görmemiş olursun. Ne bileyim  yani   bu biraz başka kadınları da töhmet altında bırakmaya gidiyor.
(3,076 puan) tarafından
Şüphe değil canım gereksiz muhatap olmalarına sınır oluyorum
+1 oy
(12,271 puan) tarafından
Kız sen BENIM  yerimde  olsan ne yapardın  acep bende çok kıskancım  ama korkuyor  benden ✊✊✊✊ gebertirim  valla bu arada eşim abiye  işi yapıyor  

Üstsüz  mankenlerin  ölçülerini  aliyirdu  fuar  öncesi ☺☺
(3,076 puan) tarafından
Ay bismillah  o neydi kız öyle  :))))
(12,271 puan) tarafından
☺☺☺☺ ne yapayım eşimin is yerindekiler  hepsi  korkuyor  eşime yaklaşmaya  ;))
(3,076 puan) tarafından
En iyisini yapmışsın valla  canım .yazın hamile iken bende bir tanesini dükkandan kovmuştum. Canıma tak etmişti artık napim :-D eşim diyor  yiyecektin  neredeyse  kızı diyo :)))
+1 oy
(1,555 puan) tarafından
Kurtulamazsin anca içine atar kendini yer bitirirsin . Seven kiskanir yani.. nasil engel olacaksın ki :)
(3,076 puan) tarafından
Demi canıma 3 yıldır baş edemiyorum inanki yoruldum artik
(1,555 puan) tarafından
Bende ayni 2 bucuk yildir. Hasta ettim kendimi en sonunda.  Nekadar ugrassamda yok olmuyor malesef. :)
(3,076 puan) tarafından
Kız niye biz boyleýiz erkekler mı çok rahat biz mi katiyiz bilemedim
(1,555 puan) tarafından
Bnde cozemedim valla :)))  gorduklerimiz duyduklarımiz burda okuduklarimiz beni dahada beter etti :)
+1 oy
tarafından
Kiz seninki sanirim normal kiskanclik benim eşim bi şirkette calisiyor sekreterler filan gorsen pek bi havali :D E ben napim bu adami :D
(3,076 puan) tarafından
Ay kız  deme öyle kalbime iner valla  :-D çarşaf giydirecegiz en sonunda :)))))
+1 oy
tarafından

Tedavisi yok gecmis olsun  yengec burcuyum kiskanclik yapmayayim derken dahi kıskançlıktan ölüyorum bazen yani yapacak pek bisey yok boşver diyorsun olmuyo aman ne kiskanacam diyosun ama sozde kalıyo yani
(3,076 puan) tarafından
Aynen öyle oluyor  valla canım ya bas edemiyor insan
+1 oy
tarafından

Kelin merhamei olsa basina surer bacimm hahahaha :D

(3,076 puan) tarafından
Ahahahaha sendemi  canım  :-D :-D
tarafından
Ne yazik ki cnm adam parfum siksin kime siktin simdi die soruyorummm :))) dusa giriyo nie bu kadar suslusun diorummm :))) film izlio kadin var televizyonda diyelim ki bana nie bakmiosunda kadina bakiosun die kavga ediorumm :)))
(3,076 puan) tarafından
Ahahahaha gel sarılıp ağlayalım senle kız  :)))) asfgshafsgds
tarafından
Kiz nie aglioruz adamlar aglasinnnn :))))

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 322 göst.
1 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Sehergenc (866 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 759 göst.
19 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 301 göst.
+1 oy
19 cevap 510 göst.

Kategoriler