0 oy
205 göst.
Diğer kategorisinde (608 puan) tarafından
Bugün milli eğitim müdürlüğüne giderek kayıt yaptırdım incelenicek ve sizi aricaklar dedi ne zamana kadar incelenip arıyorlar acaba kızımın anasinifina gittiği okulda bana müdür iş teklifinde bulundu da temizlik görevlisi arıyoruz siz dusunurmusunuz diye bende kabul ettim hemen ne zaman aricaklar  daha önce çalışan varsa beni bı aydınlatabilir mi 

4 Cevaplar

0 oy
(5,921 puan) tarafından
Kayıtlar çoktan başlamıştı geç kaldınız biraz geç dönerler diye düşünüyorum 
(608 puan) tarafından
Köyde yaşıyorum ben küçük bir köy okulu normal büyük şehirlerdeki sistem gibimi olur acaba bilemedim
(5,921 puan) tarafından
Bilemiyorum kuzum bizde vanadız eşim işsiz kapıcımız işte okulda temizlik görevlisi arıyorlar git konuş dedi eşim giti müdür iş kurdan başvuru yapman lazım ve zaten yapsanda geç kalmışsın binlerce insan başvuru yapmış demiş Van’da çok büyük bir yer değil ama bilemedim inşallah alınırsınız eşim hayla iş arayışında
(608 puan) tarafından
İnşallah canım ben iskura kayıt yaptırmadım ama okul müdürü bana milli eğitim müdürlüğüne git milli egitime kayıt yaptır dedi bakalım inşallah kısa sürede haber verirler çalışmam gerek bı an önce
(5,921 puan) tarafından
Rabim tez zamanda sana hayırlı kapılar açsın inşallah canım
(608 puan) tarafından
Amiiiinnn hepimize inşallah
-Reklam-
0 oy
(379 puan) tarafından
İşkurla mı giriş yaptınız yani
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Müdür aracı olursa kısa sürede dönerler okulda anlık şuan ihtiyaç varsa özellikle 
(608 puan) tarafından
Evet şuan elemanları yok ihtiyac  varmis bakalım hayirlisi inşallah
0 oy
(1,274 puan) tarafından
Ben geçen sene çalıştım canım üstünüze bişey varmı diye araştırıyorlar eve giren para asgarî ücreti geçmemesi gerekiyor yarın ararlar müdür ismini verir hayırlı olsun 
(608 puan) tarafından
Üstüme araba var etkilermi
(608 puan) tarafından
Ama eşim tek çalışıyor asgari ucret
(1,274 puan) tarafından
Etkiliyor diye biliyorum bu sene degiştiyse bilemem maaşa bakarsa alinirsin canim
tarafından
Etkiliyor bizim komşuyu çıkarttılar işten üzerinde araba  mulk var kdiye

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 166 göst.
0 oy
4 cevap 219 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 77 göst.
+1 oy
10 cevap 382 göst.