0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde (3,012 puan) tarafından
Kızım 3.5 yaş olacak aşırı huy değişikligi var son 3 aydır falan birde 1.5 yaşında kızım var kardeşine asla zarar vermiyor ama uyurken gelip ses yapma dediğim halde ses yapıyor birşeyi oynama diyorum inadına gidip oynuyor aşırı fazla konuşuyor aşırı aşırı telefon TV bagimliligi yok arada sırada bakar hemen sıkılır ama önceden otur dediğimde otururdu şuan mumkunati yok ne desem tersini yapıyor artık çok fazla bağırmaya başladım çünkü elimde olmadan bağırıyorum malum birde küçük kızım var hele de onu uyutmaya çalışırken sürekli uyandirmasina çok bağırıyorum size sormak istediğim şey de şu acaba çok bağırıyorum o yüzden mi tersini yapıyor sizler nasıl söz dinletiyorsunuz ceza da veriyorum ama başarılı olamıyorum malesef 

5 Cevaplar

0 oy
(3,720 puan) tarafından
Aynen canım yapma dediğin için yapıyor 

Geçen yeğenimin bizde uyuyordu ses yapma dedim bilerek cocugun başına gidip bağırdı bende ondan sonra kızım odaya girince gel bak diğer odada ne var koş koş diyorum ben koşarak gidiyorum peşime takılıyor 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bizde kardeş yok. Ben daha az müdahale etmeye başladım bize kendine zararı yoksa karışmıyorum. Ne kadar çok yapma dersek yapıyor çünkü böyle daha rahat oluyor ve bağırınca daha çok inatlaşıyorlar. Çok inatlaşıyorsa oturup konuşuyorum dikkatini dağıtıyorum görev veriyorum benle daha çok şey yapıyor 
0 oy
(1,167 puan) tarafından
2 yaşında kızım ben dinletemiyorum 
0 oy
(847 puan) tarafından
3 yaşında asla söz dinletemiyorum maalesef 
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Benimde oglum 29 aylik olacak. Ortalama 18. Aydan beri 2 yas sendromunda cocuk ve inanilmaz  hareketli hiperaktif gibi. Bir de 12 gunluk kizim var. Ev deli evine döndüm bir de davranislarina kiskanclik krizleri eklendi. Her gun birbirinden kotu. Teyzesi  ve dedesi ile parka gonderdim pertlerini cikarmis, bugun hastaneye gittik kontrol icin ordada pertlerini cikarmis. Evde zaten her yer her yerdem kisacasi benkmde benimde oglanu durdurmak soz dinletmek mumkun degil. Bir de her seye bagira bagira agliyor 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 343 göst.
9 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eslemmm (2,525 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 109 göst.
29 Mart 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (2,143 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 239 göst.
18 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 323 göst.
9 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde clk38 (1,522 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,898 soru

24,175,516 cevap

336,095 kullanıcı

...