0 oy
149 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3 puan) tarafından
Kızlar öncelikle selam. Bebeğim 7 aylıkken grip oldu tüm iştahı kesildi. Hergün ek gıda yapıyorum hep çöpe gidiyor ağzını açmıyor yüzünü ekşitiyor istemiyor. Doğduğundan beri huysuz kolik bir bebek aile hekimimizle ve hemşiremizle sürekli iletişim halindeyiz sürekli gerekli tetkiklerinide yaptırıyorum çok şükür bir sıkıntımız yok 1 yaş 1 aylık. 13 kilo şuan kilosundan dolayı 1 yaşından sonra emeklemeye başladı baya aktivite düşkünü bebeğim aktif o yönden yani bir problemimiz yok. Bir de çocuk doktoruna götüreyim dedim geceleri uyuyup uyanıyor diye doktora dedim hani yemek yemiyor dedi nasıl yemiyor bende anlattım durumu dedi gelişim geriliği var o zaman dedim o yönden bizim bir sıkıntımız yok yaşına göre gayet iyi gidiyoruz dedi yürüyormu dedim hayır yürüyemiyor ama destekli bir şekilde yürüyor sadece ve bebeklerin 1.5 yaşına kadar süresi var yürümek için dedim yok yürümüyorsa gerilik var dedi dedim ben sadece gece uyumadığı için ve yemek yemediği için getirdim bana dedi gerilik var bu çocukta yaşına göre geri kalmış al bu kan testini sen yaptır biz vitaminlerine bakalım kalanında nörolojiye götürüceksin o bölümde randevuyla çalışıyor randevusuz sakın götürme bakmazlar iyi günler bu kadar dedi resmen başından attı çok sinir oldum hani test yapılmadan bir anda nörolojiye gönderilmesi bana çok mantıksız geldi açıkçası çünkü nöroloji beyine bakar ama bizim bişeyimiz yok emekleme zaten kilodan dolayı gecikti yürüme desen bu aylar zaten tam yürüme zamanı ilk defa çocuk büyütmüyoruz sonuçta yani güvenemedim birzdan özel hastaneye götürücem başına böyle bişey gelen varmı (bursa yüksek ihtisas hastanesine götürdüm hastanenin ilgi alakasının ne derecede olduğunu bilen bilir o yüzden bişey söyleyemiyicem)

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Araştırma hastaneleri her alana yönlendirir. bu anormal bir şey değil 
-Reklam-
0 oy
(4,319 puan) tarafından

Kilosu gayet iyi aslında ayina göre, büyüdükçe damak zevkine gelişiyor yemeknsecmeye başladıysa ondan yemiyor olabilir.

Ağzına aldığını bir süre  sonra tükürüyor mu ne yapıyor 

Benim bildigimde Yurume normal kısa sürede yürümeye başlar ama d vitamini kontrolü muhakkak yaptırın rasitizm için onu atlamayın 
(4,319 puan) tarafından
Tukurme yapıyorsa, gece de uyanıyor demişsiniz kbb bir götürün geniz eti bademcik bir bakılsın.Buyuk olduklarında solunum sikintisi kaynaklı tükürme, banyo yaparken huysuzluk ,gece uyanma ,az oksijen kaynaklı gelişme geriliği vs olabiliyor.
(3 puan) tarafından
Şimdi doktordan geldik gayet sağlıklı bir sıkıntısı yokmuş iştah açıcı vitaminler yazdı teşekkürler ilginiz için
(4,319 puan) tarafından
Gözün aydın  :)
(3 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 46 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,577 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 1,012 göst.
9 Ocak 2025 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,453 puan) tarafından soruldu
+2 oy