Kızlar alırım bir hayırlı olsun diğer makinem uçak gibi
Ötüyordu mutfağı geziyordu bildiniz en son hiç çalışmamaya başladı 4 5 gündür rezil olduk valla çocukların bir kaç biseyinide elimde yıkadım eşimin Tamirci hurda sattı biri varmış bozuk makineyi verdik üzerine bir miktar daha katmış eşim bunu almış eski makinem 5 kiloydu cocukalr olunca yetmiyor bu 9 kilo aşırı derecede mutluyum içini dışını iyice sildim bir makine yıkadı şükür ses falan çıkmadı inşallah uzun süre kullanmak.nasip olur Rabb'im isteyenlere daha güzellerini nasip etsin amin ❤️☺️☺️☺️
Ayyyy 6 ay elde yıkadığı m günleri unutmam hıc kıs soğuk.... Allahım Allah'ım.. İlk aldıgımda oturdum ızledım yemınle
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız hıc bozulmadan yıllarca işini görür inşallah
Güle güle kullan canım hayırlı olsun benim makinaninda amortisörü patlamış üç gündür mahfoldum bugün servisi geldi değiştirdi 3.000 tl ye bu seferde temiz su borusunun hortumunu ağzını bozmuşlar yaparken su mutfak dolabının içine akmış dolap kabarmış daha yeni yaptırmıştık dolaplarida her yer berbat oldu yarin gelip bakacaklar bidaha leğen koydum altina ona damliyor su simdilik ama aşırı moralim bozuk
1,512,149 soru
24,665,525 cevap
366,952 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın