0 oy
220 göst.
Diğer kategorisinde (1,065 puan) tarafından

Birincisi gorumcem evlenecek..k.validesi bana bohça verdi..ben ona götürecek miyim yoksa kaynanam mi goturcek..hediye falan ne alabilirim

İkincisi kışın balkonlari yıkıyor musunuz..temizliğe gelen abla Balkonlar da mı yikanacak diye şaşırdı da:(

8 Cevaplar

0 oy
(4,005 puan) tarafından
Kışın haftada bir yıkıyorum diğer konuyu da bilmiyorum 
-Reklam-
0 oy
(4,181 puan) tarafından
Erkek tarafı gelinin anne baba kardeşlerine hediye yapar bizim orada. Kız evi de yapar biz yapmıştık. Ama bunu kayınvalideniz yapar siz değil. 

Daha bugün yıkadık, tozlu olduğu sürece yaz kış yıkanır. 
0 oy
tarafından
Bohca olayi herkeste farkli olur kayinvalidene danis benim kaynim evlenirken bana da bohca geldi bizde gelin yeni geline bohca hazirlamasi gerekmez oyle bi adetimiz yok ama ben yaptim guzel bi bohca 

Temizlik konusunda havalar o kadar ayaz olmadi daha kar yok kis yok ben camasiri hala balkona seriyorum o yuzden yikiyorum yani disarda kar yok ayaz yok tabiki yikayacak oyle sey mi olur 
0 oy
tarafından
Yaz kış yıkarım canım ben balkonu
0 oy
(7,046 puan) tarafından
Ay bugün yıkadım bende ...biz kaynimin oğluna kız nisanlandim yemeğe cagirdigimizda hediye verdik annesine geline teyzesine bizi yemeğe cagirdiklarinda onlarda bize verdiler bizde böyle cnm
0 oy
(2,079 puan) tarafından
Evet balkon yıkanır.  Bohça gidermi bilmiyorum .
0 oy
(2,533 puan) tarafından
Nasıl kışın balkon yıkanmaz.

Ne zaman kirli ise o zaman yıkanır.

Bunun yazı kışı olmaz ki
0 oy
(53,796 puan) tarafından
onlar yapar bohca 

balkon eski evde ayda yilda bir yikardim bu evde düzgün balkonum ama hergun yikamiyorum

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 605 göst.
0 oy
10 cevap 209 göst.
14 Eylül 2021 Diğer kategorisinde sevgil (852 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 223 göst.
4 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,177 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 688 göst.
7 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Seyhan (2,770 puan) tarafından soruldu