0 oy
540 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (129 puan) tarafından
6 senedir evin içindeyiz  hiç ayrı eve cikcam hayal bile etmezdim 6 senedir bekledim şimdi bana demiyor   telefona baktım gördüm başına demiş  ev  almışım görümcem bana dedi neden eşim bana demiyor kiraya vermez biliyorum. Eysa bile bakıyor ama bana geçen bı sürprizum var sana dedi ben  gene bişey demedim. Kendisi söylesin bekledim söylendi çok zoruma gidiyor

10 Cevaplar

+1 oy
(163,551 puan) tarafından

nasi ev aliyo haberinmi yok :O neyse bisi demiycem

(129 puan) tarafından
Aynen  bana demiyor çok zoruma gidiyor
(129 puan) tarafından
Bugün yanımda  beyaz eysa bakmaya gitti bana demedi gene deli olcam
(163,551 puan) tarafından
ev nerde kac odasi var kacinci kat yani simdi seni doldurusa getirmekde istemiyom nediyim
(9,080 puan) tarafından
baska kadina ev acmaz heralde.  cnim kusurabakma ama bikere sen kendi kendini okadar eziklemissin ki kendi kendini kendin bile kaale almiyosun bence esin niye kaale alsin seni. hayal bile etmezdim demek nedir ya. zaten evlenince 6 yil once Ev lenip ev bark kuracakti. evlenmek imza atmak demek degil ki ev len mek ev sahibi olmak ayri ev kurmak kari koca olarak ev lenip barklanip anne babadan  ayri cati altina girmek demek. sen kendine bile hak gormuyorsun ki.  soyrl esine kardesin bole bole dedi ev almissin esya beyaz esya bakiyomussun . de. yemisim oyle suprizi. supriz yapacakdiysada bozulsun supriz.  kendi esyami kendim begeneyim bari de
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah aşkına hayal bile edemeyeceğin bir şey olmuş niye kendine zehir ediyorsun. Süprizim var demiş işte demek ki eşya falan halledecek öyle söyleyecek. Tamam insan ister ki oturacağı evi gidip görsün fikri alınsın amaaa.. Amaaan bir oturmaktan iyidir boşver tadını çıkar
(129 puan) tarafından
Tskr ederim kardeşim saol ama bana da dese bu mutluluğu cokmu görüyor demiyor
0 oy
(23,444 puan) tarafından
Acaba evi dayayıp döşeyip sana sürpriz mi yapmak istedi. Çok saçma falan ama olur mu olur. 
(129 puan) tarafından
Ben ne yapıyım o sürprizi  hayalim ayı eve çıkmak onuda benden sakliyor
(23,444 puan) tarafından
Ya öyle ben olsam ben de kızardım .
0 oy
(1,592 puan) tarafından
Hemen kötüyü düşünme. Sana sürprizim var demiş  o sürpriz neden bu olmasın ki... 
0 oy
tarafından
e sürprizim var demiş adam bunu kendine niye dery ediyorsun 
0 oy
tarafından
Esinde hrveslenmis anlasilan bak sana supriz yapacak bence hic bozma elleme yeterki huzurunuz bozulmasin .Oda sana soylemek icin sabirsizlaniyordur cunku senin 6 yildir istedigin birseymis
0 oy
(145 puan) tarafından
Cnm ilk başta ztn demiş sürprizim var diye belliki içini güzelce düzüp sana o şekilde büyük bir sürpriz yapacak

Üzülecegin birşey yok bunda bence tam aksine sevinmelisin
0 oy
(5,158 puan) tarafından
Kızz adamın süprizini bozma, bırak kendi söylesin evi yerleştirip öyle söylemek istiyordur hevesini kursagında birakma 
0 oy
(14,950 puan) tarafından
Valla keşke eşim burdan girse de benden habersiz ev dayayıp döşeyip bana supriz yapsa.

Zoruna gitmesin canım dediklerine göre demekki anahtar teslim supriz yapacak sana. Zevkine mi güvenmiyorsun yoksa
0 oy
(16,010 puan) tarafından

Nasıl yani ev akıyor haberin yok :O

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 325 göst.
0 oy
3 cevap 103 göst.
0 oy
7 cevap 237 göst.
+1 oy
15 cevap 452 göst.