0 oy
99 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (384 puan) tarafından
Hanımlar ben Perşembe günü doktora gittim . bebeğin hareketleri vs vardı .bu gece kızım çok hastaydı sürekli ayagimda salladım öyle uyudum sabaha karşı karnıma kramp  gibi bir şey girdi.halen biraz ağrıyor.ama ben hareketlerini hissetmiyorum.sabaha karşı hareket etmedi.halen de tik yok 23 haftalık şuan . Erken diyebilirsiniz ama ben kaç haftadır hareketlerini hissediyordum . bugün hiç yok gibi sadece karnım ağrıyor 

3 Cevaplar

0 oy
(918 puan) tarafından
Tatlı şeyler ye,bide yüz üstü uzan bebekler çok sevmiyor hemen vuruyor 
-Reklam-
0 oy
(30,108 puan) tarafından

Uyuyordur endişe etme tatlı ye sırt üstü uzan bak

0 oy
(2,921 puan) tarafından
Canm suan cok normal m.etme uyuyordur gercekten.son haftalarda olsa asla normal olmaz.bazi kesim yeri daraldi oyuzden hareket kisitligi var der ama normal degil asla.suanki normal sitrese girme ki etkileme daha cok bebegi.icn rahat etmezsedw bi acile gidebilirsn
(2,266 puan) tarafından
Cnm bisey sorcam. Bende 37 haftaligim. Bebeğim 2 gündür sert tekme atmıyor. Ama hareketi var. Peki bu normal mi? Mesela 3 gün önce canımı acıtacak şekilde tekme atıyordu
(2,921 puan) tarafından
Canm bak soyle soyliym sana benm oglumda sert tekme atardi ama normalinden az  seninki gini mesela 2gunde 3gunde 1 falan doktrum kontrollerimi 2gunde 1e sonra hergune dusurdu sakin yanlis anlama seni korkutmak istemem ama anne karninda ani bebek ölmleri bundan kaynaklaniyormus.ben 36.haftamda acilen doguma alindim hareket azligindan.bence doktrna git ve bunu soyle.benm doktrum cok tecrubeliydi ve yeri daraldi diyerek gecistrmedi allah razi olsn onun sayesinde bebginde bende kurtulduk

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 581 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (118 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 220 göst.
+2 oy
9 cevap 160 göst.
0 oy
1 cevap 75 göst.

Kategoriler

1,469,565 soru