0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (428 puan) tarafından
Kızlar gorumcem yeni evlendigimde iyiydi ne guzel ablam yok bana abla olur derdim. Cocugum olduktan sonra cok garip şekilde şeytanlanşmış gibi oldu. Anlatacak cok şey var uzun olur diye yazmiyorum. Benim cocugumun alerjisi var alerjisi oldugu şeyleri yedirmeye çalışıyor. cocugumu kiskaniyor kizimin cok guzel saçları var kes falan diyor hep. kaynanamla biraz bozuşsak hemen bana dusman oluyor. Ama kaynanam öyle degil bazen anlasamadigmiz taraflar olsada bir birimize kin besleyip durmayız. Nede kötü davranmayız. Ama gorumcenin haberi olunca beni dusman belliyor. Annemler bize gelince benim anneme soguk davraniyor(intikammi alıyor ne). Ben ona nasil davranayım

4 Cevaplar

0 oy
(984 puan) tarafından
Muhattap olmayın en güzeli bende de bir tane vardı ama dıştan belli etmezdi iicnde yaşardı ama ben bi kaç davranışından anladım muhabbeti kestim evlendi boşandı çocuğu olsun çok isterdi olmamıştı çocuklarıma karşıda iyidir Allah var ama içten kıskançlık yapıyordu 
-Reklam-
0 oy
(163,323 puan) tarafından
gormezden gel yokmus gibi davran 
0 oy
(932 puan) tarafından
Tovbe yarabbim bu gorumce degil yani 

Ozellikle cocuklar uzerinden biseyler yapilmasi bana cok yanlis ve itici geliyor oz be oz halasi yaa insanlar ne kötü 
0 oy
(1,710 puan) tarafından
Zamanında boşuna görümce Kazan karası dememişler canım o bildiğin sinsi yılan yani çocukların üzerinden yaptığı şeyler de çok küstah ve ahmakça rabbim akıl ihsan eylesin 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 567 göst.
18 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Japonum benim (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,170 göst.
5 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde elifnurry (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 761 göst.
+2 oy
2 cevap 238 göst.
23 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde eslemree (1,198 puan) tarafından soruldu