0 oy
206 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından
Kızlar 5 yıldır evliyim eşim evlenmiş evleneli telefon tutsağıdir bu yüzden çokta sıkıntılar çektik borca soktu ödedik falan. Ne çocuklarla ilgileniyor kaldıki benimle hiç ilgilenmiyo ama kendimi geçiyorum bi yerde çocuklarla ilgilensin bari. Hiç oyun falan oynamıyo onlarla. Yapma etme diyorum senin şu yaptığın boşanma sebebidir diyorum beni bununla mi tehdit ediyorsun kapı orda diyo . Çocuklarım için dayaniyorum ama sona geldim ne yapmalıyım bilmiyorum 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bizimkide oyleydi ama cocuktan sonra duzeldi

Oyun oynamayı cok sever tum moba oyunlari oynardi bunun icin ozel oyun tableti telefonu almjsti ilk 2 yıl cocuk yokken kizsamda yinede oynardi ilgilenmezdi evde oldugunda uzanir oynardi bende kendim takilirdim baslarda kizardim sonra alistim hatta bir iki oyunu öğretmişti beraber oynardik

Ama gebelik doneminin sonu birakti yavastan suan cocukta var olunca pek oynamıyor arada bir daha doğrusu firsat kalmiyor
-Reklam-
0 oy
(420 puan) tarafından
Ne yapıyor canım mesela oyun mu sosyal medyalarla kı ilgileniyor. Tam olarak anlatırsan çözüm anlatayım.. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 352 göst.
23 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Baldananne (308 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 4,725 göst.
8 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Prensss annesiii (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 2,036 göst.
29 Kasım 2018 Aile & Aşk kategorisinde Byzbacak (550 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 391 göst.
24 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Dilekk (1,154 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,393 soru

24,182,703 cevap

336,410 kullanıcı

...