0 oy
256 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,658 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız neden uyumadiniz bebeler uyudumu buyurun kahve içmeye 

Benim 2 bebemde uyudu bende az  keyif yapayım dedim makinaya çamaşır atmıştım onu bekledim bitsin de asayim diye yarın 11 gibi misafirlerim var biricik ablamlar geliyor hazırlık yapmayim kendimi yormayım diye büyük ihtimalle gelemiycez dediler ama yeğenim yarın geliyoruz teyze diye aradı gizli gizli bende işlerim bitsin sabah erkenden kalkıp hazırlık yapayim dedim Benim için sakaryadan çıkıp gelecekler her fırsatta da geliyorlar beni çok mutlu ediyorlar normalde haftaya niyetlenmislerdi dün akşam ben biraz sulu gözlülük yaptım artık çok yoruldum iyileşmek istiyorum normal hayatıma dönmek istiyorum diye kiyamadilar 

Sizce yaptıklarım yeterli olurmu 

Milföy yapicam 

Makarna salatası 

Karnıbahar kızartması veya mücver 

Tulumba ve Kemalpaşa tatlısı var 

Hazır kurabiye filanda var 

Sarma varmı bilmiyorum ama buzlukta varsa sabah onuda pişiricem  bugün hastane işlerim filan olmasaydı güzel bir ıslak kek yapardim sabah yapsamda onların gelmesine sosunu tam çekmemiş olur 

image

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bebem hasta galiba ateşlenir gibi oldu ama şuan terliyor anlamdım. Allah yardımcın olsun yemeklerin yeterli. 
(6,658 puan) tarafından
İnşallah rahatsızlanmaz cnm

Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ne ara doğurdun ne ara eve geldin 2 bebem deyince :D şok oldum 

(6,658 puan) tarafından
Eşim oğlum
0 oy
tarafından
Saat 2.26 ')

Yeter asko.

Ben uyumaya devam')
(6,658 puan) tarafından
2=30 Çamaşır asıp yaticam bende inşallah
tarafından
Hadiii günaydınnnn♥️
(6,658 puan) tarafından
Günaydın  gülüm ♥️
0 oy
(1,494 puan) tarafından
Aleyküm selam yemeklerin yeterli bence, uyku tutarsa uyucam inşallah 
(6,658 puan) tarafından
Bol uykuların olsun cnm
0 oy
tarafından

Konudan bağımsız bugün tulumba tatlısı aserdim , aldım ama gelince hevesim kaçtı şimdi sen yazınca gene canım çekti kalkıp yiyeyim bari :D

Bu arada menün yeterli canım ellerine sağlık Allah sağlık sıhhat versin inşallah ❤️❤️

(6,658 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️♥️

Sanada afiyet olsun benimde canim istedi tulumba tatlısı aldık ama dolapta yemedim ☺️☺️ canım istemiyor
0 oy
(3,234 puan) tarafından
Aleyküm selam cnm. Daha n olsun,afiyetle yiyin ❤️ 
(6,658 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️
0 oy
(2,886 puan) tarafından

Afiyet olsun canım kızın dişlerinden uykular haram gençliğim talan :D menünde gayet güzel ve yeterli şimdiden kolay geleee 

(6,658 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm Allah kolaylık versin inşallah

Teşekkür ederim cnm
(2,886 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım rica ederim ♥️

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 281 göst.
0 oy
2 cevap 64 göst.
+3 oy
3 cevap 108 göst.
15 Mayıs 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Kizmaaskim (279 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 207 göst.
14 Nisan 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Mrv37 (3,780 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,466 soru

24,031,137 cevap

328,700 kullanıcı

...