0 oy
693 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

image

spor anlığı bu saatte mi demeyin anca çocuk uyudu tâbi uyumak denirse havalarını verdim ventolin etkisi geçene kadar biraz uyuyabilse bari son beş dakika kala durdurdum maske yaptım yüzüme sonra yatıp uyuyacağım bitti sporum

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Şimdi sporumu yapmaya başlıyorum çok moralsizim ruhen yapacak enerjim yok lâkin bırakınca daha yapamıyorum o yüzden bu sefer kendimi salmayacağım. 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Gece noodle ve cipsimle bu posta denk gelmem hdjdj
tarafından
Ohhh cips en sevdiğim epeydir yemiyorum sana afiyet olsun ohh
tarafından
Sağol canım ❤️
0 oy
tarafından
Alttakiler küfür edecek sjsj
tarafından
Aaa karşılıklı anlayış demek
tarafından
Geçen kayinpeder diyprki gece napiyon çok ses geliyor
Dedim evde yurumiyimmi:D
tarafından
Aaa iş yapiyom deseydin bizim de binadan bebek ağlıyor şuan ay kıyamam yâ
tarafından
Kız valla ben anlamıyorum şapıdık şapıdıkta yürünmesi anam valla halı yok mübarek evin içinde sanki her adımıyla hangi odaya girdiğini anlıyorum :D neyse ki kesildi
tarafından
Bebeği kimse şikayet edemez ki ben de eskiden ailemle otururken bebek sesi geliyor çocuk sesi geliyor diye birini şikayet etmiştim nereden bileceksin başına gelmeyen anlamıyormuş :D
0 oy
(3,205 puan) tarafından

Sana hep abla diyorlar ama yaşını bilmiyorum :) bende abla diyemm. O TV niye ters acaba :D

MaşAllahın var,beni vursan o saatte yapamam ki kınamakta istemiyorum Allah muhafaza başıma gelir :)) Burnum kanıyor benimde,namazı kılmadım. Bu saatte nasıl kılar millet merak ederdim başıma geldi :(

tarafından
Ay çok geçmiş olsun kıyamam 32 yaşındayım. :)) TV ters değil de uygulama ters çevirmiş☺️
(3,205 puan) tarafından
Hee bende 35 (: merdiven altı olduğunu şimdi fark ettim :)
tarafından
Aaa ben sana abla diyim o zaman ☺️☺️☺️ kız bakma burda çoğunluk yirmili yaşlarda ondan abla diyorlar
(3,205 puan) tarafından
Yok estgfh :))) Aynen, buranın geneli geçen kesim :)
0 oy
tarafından
Yine post açmayım şimdi limonlu suyumu içtim ve sporumu yapıyorum☺️☺️
tarafından
Günaydın canım afiyet olsun bol eksiler ♥️♥️♥️
tarafından
Çok teşekkür ederim ☺️☺️ günaydın
0 oy
tarafından
Çift antrenman bugünkü akşam sporumu da yaptım örgü örüp sohbet dinliyorum:)
0 oy
(938 puan) tarafından
Tebrik ederim sizi. Bi sabah bi akşam mi yapıyorsunuz sporu Leslie yapıyorsunuz gördüğüm kadarıyla kaç dk olandan. Birde diyet de yapıyor musunuz yanında
tarafından
Benim de inancım maalesef kırıkmış durumda sürekli başlayıp bıraktığım için

158boy , 78kilo
(938 puan) tarafından
Peki nasıl ayağa kalktiniz ve başladınız spora yani nasıl karar verdiniz.
tarafından
Kilolarimdan mutlu değilim çünkü üç tane fıtığım var ve kilo vermezsem hepten tutulup kalicam sürekli iğne vuruluyorum sağlık için vermek zorundayim
(938 puan) tarafından
Başladığından beri kaç kilo verebildin canım
tarafından
Şuan daha kilo vermedim bismillâh ikinci gün ödem vardı o gitti
0 oy
tarafından
Evet çift antrenmanda günün ilk sporunu şuan yapıyorum ☺️ her gün böyle sabah akşam atacağım. Kendimi daha motive hissetmek için ve belki birileri de harakete geçer. Birgün istenilen hedefe ulaşıldı yazmayı çok istiyorummmm

Şuan mevcut kilo: 75

Bir hafta öncesi 78
tarafından
Ooooo pazartesi de ben başlayacam Allah nasip ederse ☺ sana da bol şans bol eksilerin olsun inşallah ☺
tarafından
Amin şimdi reglden çıkıyorum 21 günde bayağı güzel gelismeler elde ederim sıkı bir diyetle malum reglken yapamıyoruz ☺️tatlı arzusu ☺️az kalmış pazartesiyeee
tarafından
Bende ayni durumdayım bitmesini bekliyorum ☺
tarafından
Benim bitti bugün nasibse yikancam çok özledim kurân okumayı
0 oy
tarafından
Ne zaman basladim canim ve zayiflatiyormu gercekten
tarafından
Evet zayıflatıyor bundan öncesinde 1 ay içinde günlük spor salonunda 4 saat sporla 80den 66ya düşmüştüm maalesef dikkat etmedim aldım tâbi o zamanlar dinctim yapabiliyordum şimdi hamlaşmışım sabah 45 akşam 45 ideal Leslie haraketleri çok basit lâkin etkili sonuç elde edeceğime inanıyorum.

Leslie ile kilo veren çok.
tarafından
Link atarmiain canim ..karnim var benim cok az kaldi yinede benim morelim bozuluyor bedenden zayiflamak istemiyorum uygunmu acaba yoksa bu beden calismasimi
tarafından
Göbek için haraketler atayım sana olur mu ? Hem bunu yaparsın hem de göbek yakıcı haraketlerle desteklerin. Çok da kasmaya gerek yok Leslie yap yeter. Buna bile çoğunlukla vakti ve enerjiyi bulamıyoruz. Yapmadıkça insanın yapasida gelmiyor. Hâlbuki haraket her zaman hayatın içinde olması gerekiyor atıyorum linki https://youtu.be/DYuw4f1c4xs?si=sl5_g_GiI4ckpoPk

Yatarak bisiklet haraketi günde 500 sabah 500 akşam
Bacağı karna çekme dizden kırıp yatar pozisyonda buda günde 500 sabah 500 akşam
tarafından
Tamam yapicam cok teşekkür ederim canim evet bekarken karnım sıfırdı ama her gun yapiyordum ..simsi dogum falan karnim kaldi ama useniyorum ..baslamam gerek
0 oy
(11,241 puan) tarafından
Bu leslienin gercekten faydası oluyor mu ya 
tarafından
Evet Leslie ile bir ayda 10 kilo vermiştim lâkin regl olunca diyeti bozdum spor yapmadim geri aldim
(11,241 puan) tarafından
İncelmen oldu yani cnm demi gözle görülür fark oldu mu
Bide kaç dakika olanı yapıyorsun
tarafından
40 dk olanı yapıyorum tâbi olmaz mı olmustu da geri aldım işte devam etmeyince
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Birşey sorabilir miyim 
tarafından
Tâbii
tarafından
Neler yaptığınız dan bahseder misiniz
tarafından
Leslie yapıyorum 40 dk sabah 40 dk akşam
tarafından
Yeme içme peki spor saatlerin var mi
tarafından
Saate uyumam maalesef her zaman kahvaltıdan önce yapiyorum akşam da çocuk yatınca gece 12-3 arasında yapıyorum anca vakit buluyorum.

Misâl bugün yeni yaptım daha bitti sporum duşumu aldım dinleniyorum. Her zaman aynı saatte yapamam başka programlarımız da olduğu için. Yiyecek de ben her şeyden yiyorum az yiyorum daha önceden misâl ekmek makarna pilav yemeden yapmıştım lâkin diyeti bırakınca verdiğim kiloları tekrar aldım o yüzden her şeyden az yemek en doğrusu.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 221 göst.
16 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Meldaaaaa (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 201 göst.
+1 oy
43 cevap 899 göst.
0 oy
10 cevap 548 göst.

Kategoriler

1,463,158 soru