0 oy
1,762 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ben nasip olursa kalıcıyım, daha oğluşumu paylaşcam Rabbimin izniyle :D

28 Cevaplar

0 oy
(285 puan) tarafından

inan hamileyken uygulamayı kullanıyordum fakat üye değildim telefonum eski model olduğu için olamıyordum doğum yaptım kızım üç aylık hemen indirdim uygulamayı çok faydalı olduğunu düşünüyorm bide arada dedikodu gırgır şamata çok iyi geliyor yane sadece hamilelik ve bebek için değil günlük hersey hakkından bilgi alışverişi vs harika bir uygulama<3

tarafından
Katılıyorum canım arada bir filifotlar olsada genel olarak iyi
(285 puan) tarafından
Yane :Dddd
-Reklam-
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Ben 8 ayı geçti doğum yapalı halen silmedim silmeyide düşünmüyorum
tarafından
Bakalım ben de düşünmüyorum ama neler olur bilemeyiz tabi
0 oy
(5,514 puan) tarafından
6 aydir dogum yaptim silmedim 
tarafından
Emekli olacaksınız Mesoşşş :D
(5,514 puan) tarafından
Hahahah ☺️ ☺️ admin artik gorsun benii☺️☺️
tarafından
Duy sesimizi admin hanım ☺☺
0 oy
(5,908 puan) tarafından

Ben silmem ya cok hayattan gercekten iyi insanlar var sevdigim insanlar var her posta cvp veremesemde okudugum postlarda uzulup dua ettigim cok insan var ve eminimki benim gibi kisinin haberi olmadan dua eden iyi yurekli kisiler var burda :angel:

tarafından
Biri de bennnnnnnnnnnn *_-
Güzel burası yaa, en azından vakit öldürüyoruz
(5,908 puan) tarafından
Aynen oyle canim
0 oy
(113 puan) tarafından

Benim telefon çalındı silinmişti 1 ay falan yeni telde kullanmadım sonra aklıma gelince yine indirdim gerçekten çok faydalı bir uygulama tecrübeli insanlar dolu bi sıkıntı oldumu sağlık sorunu v.s paylaşıyorum çok yardımcı olunuyor Allah hepsinden razı olsun anne adaylarımızın hepsinin gönlüne göre versin :)

tarafından
Amin kuzum cümlemize inşAllah
0 oy
tarafından
Ben silmedim. Çünkü bi amacım vardı. Ben çift rahimliyim diye doktorlar bana hep olumsuz konuşmuş çocuğun olmaz demişti. Ben burada çift rahimli olupta üzülen annelere ben dogurdum diye umut olmak için yazacaktim. Ama telefonum eski model hafıza kalmadı diye sildim:) sonra çocuğum ile alakalı sorular sormak için 6-7 ay sonra tekrar yukleidm :)
tarafından
Burası bilgi ile dolu olduğu kadar samimi insanlar da var, sıcak bir ortam var canım. Benim hoşuma gidiyor, gelmekle iyi yaptın :))
tarafından
Evet güzel biortam var ama ben pek sohbetli değilim :) pek vaktim olmuyor genelde soru cevap okuma seklinde oluyor telefonum da yavaş olduğundan pek yazamıyorum  ama okuyucuyum:)
tarafından
Arada katıl sohbetlere de, canın o zaman hiç sıkılmaz :)
0 oy
(779 puan) tarafından

Bebek bakımı indirip burdayım kızım 8 aylık oldu canım. Silmeyi düşünmüyorum :D

tarafından
Ben de ama doğum yaptıktan sonra bir süre olmam herhal de :D
(779 puan) tarafından
Vala benim bebeğim yoğun bakımdaydı burdaki arkadaşların hepsi tanıyor bebeği çok merak ediyorlardı sürekli soruyolardı mesaj geliyordu bissürü. Bende doğum yaptım dinlenemedim hastaneye hergün git gel yolda kızlara yazıyordum anlatıyordum Vala ;)
tarafından
Bakalım ben ne yapacam :d
tarafından
Bu arada geçmiş olsun canım
(779 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum canım benim ❤️
0 oy
(1,499 puan) tarafından
14 aydır buradayım bırakamam kızım bi kaç kez oyun yükleyecem diye sildi ben tekrar yükledim vazgeçemiyorum bırakamıyorum burayı fena bağımlılık yaptı 
tarafından
Aynı valla banada fena bağımlılık yaptı

İlgili sorular

+2 oy
33 cevap 1,136 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 594 göst.
0 oy
4 cevap 631 göst.
9 Haziran 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Brcu şkcı (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,120 göst.
7 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Lena&Eymen&Lina (3,556 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,583 soru

24,100,619 cevap

332,394 kullanıcı

...