0 oy
92 göst.
Diğer kategorisinde (510 puan) tarafından
ikinci gebeliğim 29+2 haftalığım bugün başladı midem ağrımaya daha henüz geçmedi sayılır karnımın yan taraflarıda hafif agrıyor acaba üşüttüm mü dısariya ciktigim zaman ince bi pardesü giyindim hep yoksa rahim ve bebek büyüdüğü için mi midem agrıyor sanırım hepsi içinde nasıl geçer ya midemin agrisindan dik duramiyorum ayakta nasıl geçer bilgisi olan

2 Cevaplar

0 oy
(5,371 puan) tarafından
Hamile olmasan çok şey öneririm ama bence bir doktora git. Bebek büyüdüğü için baskı yapar ama iki büklüm yürütecek kadar değil yani. Sen bi acile git bence
(510 puan) tarafından
hızlı yazım derken yanlış yazmış da olabilirim dik durabiliyorum şuan dik durdugumda midemin ağrısını daha cok hissediyorum
(510 puan) tarafından
cnm geçti dün biseyler atistirdim uzandim geçer gibi oldu sabah kalktigimda ise şükür geçmişti
-Reklam-
0 oy
(462 puan) tarafından
Aynı surunu yasiyorum karnımın yan taraflari sırtım Belim aşırı ağrıyor sanırım büyüdüğü için.ilac kullanamiyorsan sıcak su torbası koy baya rahatlatıyor şekerli sıcak su icende var ama ben denemedim canm belki fayda eder dene
(510 puan) tarafından
cnm dün biseyler yedim uzandim hafif geçer gibi oldu sabah kalktigimda geçti çok şükür

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 67 göst.
+1 oy
3 cevap 67 göst.
23 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Hasret3434 (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 163 göst.
0 oy
1 cevap 68 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,747 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,150 soru

24,094,833 cevap

332,017 kullanıcı

...