0 oy
463 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,764 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar kahvaltılar yapildimi bugünün planlaması yapıldımi neler yapacaksınız 

Ben Sabah 7 gibi eşimle birlikte kahvaltı yaptım ama yine acıktım bugün  biyere gitmiycem hava soğuk işlerimi yapar yatarım 

Akşama da balık yaparım yemekle uğraşmak istemiyorum 

image

5 Cevaplar

0 oy
(947 puan) tarafından
Kolay gelsin sana canım afiyet olsun bugünün planlamasında kahvaltı yapıyorum ortalığı toparlayacağım 1 gibi annemin kardiyolojisi randevusu var onu göstereceğim 3 gibi kızımın nefroloji kontrolü var onu götüreceğim akşama da fırın tavuk pilav yaparım inşallah yetişirim
(6,764 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm yarında benim var hastane maratonum

İlk genel cerrahi sonrasında kadindogum sonra fizik tedaviye  sonra nöroloji ve beyin e muayene olucam en son hastane sekreteribe ugrayıp aparat reçete ettiricem  ordan evin adresini değiştirmek için nüfus müdürlüğü ne gidicem yani benim yarın yoğunluk
(947 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım vallahi seninki daha zormuş bayağı bir işin var ama çok yorma kendini
(6,764 puan) tarafından
Yarın yorulmama gibi lüksüm olmaz cnm bakalım eşimde benimle gelecek hiç değilse çocukla ben ilgilenmeyecegim yanlış anlaşılmasın ama haftada 1 gidiyorum ben ve o gün oğlumu gözüm görmüyor bezini bile eşime sen değis elimi sürmem diyorum  ölü gibi oluyorum canım çıkıyor esim sürekli izin almasin diye de hepsini 1 güne topluyorum böyle oluyor
(947 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun İnşallah canım
-Reklam-
0 oy
tarafından

çiçeğim günaydın biz de kahvaltı yaptık elhamdülillâh çay içiyorum. Kuymak yaptım beceremedim yâ:(

(6,764 puan) tarafından
Ay onu bende beceremiyorum ama sağ olsun eşim çok güzel yapıyor ona yaptırıyorum
tarafından
Yâ maşaAllâh eşine ellerine sağlık yapsın hep o zaman;)
(6,764 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(887 puan) tarafından
Afiyet olsun canım. 

Bende bir aydır memlekete anneme geldim kısmet olursa yarın Allahın izniyle evime dönecem hem evimi özledim hemde annemler den ayrılacağım için içim bir buruk şimdi kızımı uyutup hazırlık yapıcam yarın için. 
0 oy
tarafından
Amanın efenimm kendi anlığımi atimmm miiii canım cekmezsee:)))
0 oy
(163,380 puan) tarafından
bizde gublerdir bi civciv problemi var bitmiyo
tarafından
düzenlendi

image

image

45 kat cevizli baklavaaqaa:))

tarafından
Bu nasil yoruma geldi ohaaa
(163,380 puan) tarafından
zikkim yee a mk
tarafından
Kiskanmaaaaa sende yap

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 744 göst.
27 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,764 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 429 göst.
+1 oy
16 cevap 638 göst.
+2 oy
13 cevap 387 göst.

Kategoriler

1,470,229 soru

24,083,361 cevap

331,321 kullanıcı

...