0 oy
416 göst.
Diğer kategorisinde (728 puan) tarafından
Bebişim iki gün sonra yaşına girecek fakat ne yürüyor nede emekliyor yere bırakıyorum sadece sürünüyor yerde öyle gideceği yere gidiyor geçen haftaya doktor kontrolümüz var soracağım doktorada kafama takılan kızım 11 buçuk aylıkken yürümüştü erkek çocuğumu geç yürüyor acaba varmı bu durumu yaşayan yada bebeği yürüyen erken veya geç hiç emeklemeden yürüyen?? 

8 Cevaplar

+1 oy
(9,647 puan) tarafından
Normal canım benim de iki çocuk 1 yaşında yürüdü ama normal diyebiliyorum dert etme kendine zamanı gelince inşallah hepsi olucak :)
(728 puan) tarafından
Yaşını karşıladı derler öyle olmuş senin  bebişler :D çok taktım arkadaşımın bebeği var bizimkinden bir ay küçük kız çocuğu görsen atom karınca gibi yürüyor valla maşallah kızlar daha atik oluyor erkekler tembel :D
(9,647 puan) tarafından
Sanırım kuzum öyle derler :) ama işte şu karakter meselesi var ya daha bebeklikten başlıyo sanırım oda etkili :)
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Benim oglum 15 aylikken yurudu yani ilk adimini atti canim 18 aya kadar normal.dert etme ama.kontrole gotur.. 
(728 puan) tarafından
Evet götüreceğim peki emekledimi canım
tarafından
Bazen emeklerdi ama onuda  10 aylikken felan yapti canim oyle hatirliyorum yani daha geçte olabilir.. dert etme her cocuk bir olmuyor bu arada ben hic yürütece bindirmedim..
tarafından
Canim benim oğlum 9 aylık MasAllah koltuklardan tutunarak yürüyo birde bizde babası tez canlı pratik olan erken yürür derler
tarafından
Birde ben hep yerde oynasın diye bırakırdım döne döne başladı koltuklardan tutunarak kalkiyo ama korkuyor çok fazla düşücm diye
+1 oy
(214 puan) tarafından
Sıkma  canini canm benim ogkum da 13 aylikken yurudu normal bence
(728 puan) tarafından
Emeklemedenmi yürüdü canım
(214 puan) tarafından
Yok emekliyordu diger cocuklarim erken yurudugu icin bemde tereddut ettim 6 ayliktan 13 aya kadsr emekledi yacas yavas kalkti dustu kalkti dustu 13 ayda ve sonrasi daha iyi yurumeye basladi
+1 oy
(2,422 puan) tarafından
Dert etme kuzum  bo anda kalkar yürür. Benim kız pek hareketliysdi 8 aylıkken koltuklarda yürürdü herkes diyodu bu yürür bi aya ama şuan 13 aylık daha yeni kendi gezinmeye başladı  bağımsız onlarda korkuyorlar zor yani hiç bilmedikleri bisi bi anda bi bakarsın kalkar gider  ben bi ay once sordum doktora ayağının üstüne basiyo sa sorun yok dedi 
+1 oy
(13,671 puan) tarafından
9 aylık yürüyen de 3 yaşında yürüyende aynı kabul  ediliyor normal canım
+1 oy
(3,695 puan) tarafından
Benimki de oyle.. emekleme 6. Ayından beri var. 11 aylık  şu an koltuklardan tutunup yürüyor.  Ama desteksiz yuruyemedi henuz. Ama acele etmiyorum elbet zamanı vardır diye :))
+1 oy
(851 puan) tarafından
Yeğenim 16 aylıkken yürüdü canım çok tembeldi
0 oy
(56 puan) tarafından
12 aylik olamsina 13 gun var daha 10 gundur falan emekliyo yürümeye hic niyeti yok 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 180 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hosmerim (2,983 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 138 göst.
28 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 160 göst.
27 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 376 göst.
22 Ağustos 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynep 4640 (66 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,672 soru

24,062,045 cevap

330,171 kullanıcı

...