0 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde (7,212 puan) tarafından
Kizlar ya bugun basladik bakalim nasil.ilerlicek ama lazimliga oturmak istemiyor agliyor sarki falan actim olmadi ne yapmaliyim nasil ilerlemeliyim 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Korkutmadan ikna etmeye çalış. Oyuna çevir. Ödül sistemi uygula . Gerçekten zor ve zahmetli bir iş. Cok sabir gerekiyor ilk 3 gün sürekli altina yapabilir bu durum seni yildirmasin
(7,212 puan) tarafından
Sakin davranmaya calisiyorum soruyorum gidelim mi diye ii diyor surekli
-Reklam-
0 oy
tarafından

Tek çare sakin olmak sürekli çişini tuvalete yapması gerektiğini güzel güzel anlat işin içine sinir girince inan ikna edemezsin kızımda yaşadım çok üstüne gittim ters tepti oğlumda tecrübe oldu tabi sakinlikle yaklaştım 2 güne öğrendi çişini yere mi yaptı oğlum kızım çişini buraya değil tuvalete yapman gerekir evimiz pis olur böyle diyebilirsin . Belki komik ama ben öğretirken sürekli ayy çişim geldi ben tuvalete koşuyorum diyip gülerek kosuyordum :angel:

(7,212 puan) tarafından
Sakin kalmaya calisiyorum canım bakalim insallah basaririz
0 oy
(6,777 puan) tarafından

Benimde başlamam lazım inşallah 

İnşallah başarılı olursunuz 

(7,212 puan) tarafından
Insallah ya red ediyor simdilik bakalim
0 oy
(4,312 puan) tarafından

Önce oyuncaklar ile wc oyunu oynayın oyuncaklar bir kaç gün yemek yesin içsin tuvaleti gelsin yapsın, bir kaç gun bu sekilde iyice alıştırın sonra oyun esnasında sıra kendine gelsin başta kıyafetleri ile alti bezliyken yapıyormuş gibi yapsın.

Hatta plastik bebek araba peg bebek ne varsa bulasik legenine su koy havuza girsinler o esnada cisleri gelsin kosaarak gidip tuvaletlerin yapsınlar ellerini yıkasınlar anneleri ile gelip tekrar havuza girsinler. Ye.eknyesinler guneslensinler tekrar cisleri gelsin oyun bu kadar canlandırmaya detaylı olsun.

Çocuklar su ile oynamayi sever oyunu cazip hale getir ki oyun gercek olsun.1 hafta oyun oyna.Ikinci hafta  oyunu gerçeğe dök ve aynı oyun gibi davranmaya devam et 3. Gün  epey yol kat etmiş olursunuz.

Kararlı  ve sakin olmaya özen göster gerisi çok kolay.

Kolaylıklar dilerim.
(7,212 puan) tarafından
Evde pelus oyuncak yok neyle oyun yapsam ki altına bez takayim mi cikardim bir kez kakasi ve cisini yapti altina cikardim lazimliga oturmayi red ediyor su koydum onune bu sefer de kapagina kapatip oturuyor klozet seklinde lazimligi sesli isikli ilgisini ceksin diye almistim
(4,312 puan) tarafından
Pelus değilde plastik bir oyuncak ,Balık toplar herhangibir şey belki bir şişe goz burun ağız çizilmiş hersey olabilir yeterki hayal etsin yafa makul bir rakama ucuzluktan alınacak plastik bir bebek oyuncak

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 244 göst.
10 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nnnnnn (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.
15 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Seker bal (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 252 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Su1880 (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 156 göst.
22 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Arife.. (48 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,291 soru

24,181,333 cevap