Tek çare sakin olmak sürekli çişini tuvalete yapması gerektiğini güzel güzel anlat işin içine sinir girince inan ikna edemezsin kızımda yaşadım çok üstüne gittim ters tepti oğlumda tecrübe oldu tabi sakinlikle yaklaştım 2 güne öğrendi çişini yere mi yaptı oğlum kızım çişini buraya değil tuvalete yapman gerekir evimiz pis olur böyle diyebilirsin . Belki komik ama ben öğretirken sürekli ayy çişim geldi ben tuvalete koşuyorum diyip gülerek kosuyordum
Benimde başlamam lazım inşallah
İnşallah başarılı olursunuz
Önce oyuncaklar ile wc oyunu oynayın oyuncaklar bir kaç gün yemek yesin içsin tuvaleti gelsin yapsın, bir kaç gun bu sekilde iyice alıştırın sonra oyun esnasında sıra kendine gelsin başta kıyafetleri ile alti bezliyken yapıyormuş gibi yapsın. Hatta plastik bebek araba peg bebek ne varsa bulasik legenine su koy havuza girsinler o esnada cisleri gelsin kosaarak gidip tuvaletlerin yapsınlar ellerini yıkasınlar anneleri ile gelip tekrar havuza girsinler. Ye.eknyesinler guneslensinler tekrar cisleri gelsin oyun bu kadar canlandırmaya detaylı olsun. Çocuklar su ile oynamayi sever oyunu cazip hale getir ki oyun gercek olsun.1 hafta oyun oyna.Ikinci hafta oyunu gerçeğe dök ve aynı oyun gibi davranmaya devam et 3. Gün epey yol kat etmiş olursunuz. Kararlı ve sakin olmaya özen göster gerisi çok kolay.
1,477,291 soru
24,181,333 cevap
336,337 kullanıcı