0 oy
2,033 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,469 puan) tarafından

İçimi dökmek istiyorum belki moral olursunuz. 

Kizim 19 yaşında 4 senedir okulu bitirmek için stajyer olarak otelde çalışıyor çok şükür bitti okulu ama kızımda hep evden çıkıp ayrı yaşamak fikri vardı bende asla izin vermedim otelde bi kadınla tanışmış ve kadın otelden çıkıp başka şehire gidiyormuş kizjma senide götüreyim demis aklına girmiş ne yaptım ne ettim kızımın o fikrinden vazgecirdim dedim tam ama maleswf bugün en ufak kavgada herseyini toplayip evden gitti sanırım o kadının yanına gitti hepimizi engellemiş eşim otogara gitti polis 19 yaşında bisey yapamayız demis saatlerce agladim evimde bi sözümü dinlemeyen kizim 19 sene sonra bi kadının aklına uyup evden gitmesine çok üzüldüm bugün bana sabah olmaz hiç biyerden ulaşamıyoruz kafayı yiyecem nasıl olacak ne yapacaz bilmiyorum :(

47 Cevaplar

0 oy
(2,790 puan) tarafından
30 yaşında biri olarak o yollardan bizde gecdik anlıyorum anne yüreği nerdedir napar? Siz üstüne düştükçe o sizi hiçe sayıp kisitlandigini hissedecek o kadın kimse onda soba işi var .bırakın kendi haline zaman ona ana gibi yar olamayacağını anlatacaktır.bikiyorum aglamakdan gozlerin kıpkırmızı olmuş belki arar umuduyla şuan telefonu gozluyorsun biliyorum ama girme üstüne sonuçta o bir evlâd er yada geç  ana merhametini sıcaklığını arayacakdir .zor ama battaniye izi alın elbet aricakdir uyuyup sakin kalmaya çalışın bir anne ve bir evlat olarak rica ediyorum
(3,469 puan) tarafından
3 tane daha evladım var mecbur ayakta durmam gerek zaten kendisi seçti bu yolu
(2,790 puan) tarafından
İnşallah erken çıkar gelir zor anne yüreği isde
-Reklam-
0 oy
(7,196 puan) tarafından
Bı haber var mı 
(2,610 puan) tarafından
Yeni post açmış arkadaş
(7,196 puan) tarafından
Gördüm cnm
0 oy
(5,867 puan) tarafından
Otele gidip kadinin numarasini alin. Ve arayip agzina edin afedersiniz. Polse gidip sikayet ettiginizi kizin yerini aoylemezse tv lere kadar cikacaginizi iletin. Kizinizi bulunca da bi guzel iki tokati cakin kendine gelsin. Bazilarinin hakki kotektir.
0 oy
(1,559 puan) tarafından
O kadın iyi biri olsa size böyle davranmasına izin vermezdi. İnşAllah başına bir şey gelmez kızınızın. 
(2,610 puan) tarafından
Yeni post açıp anlatmış orda arkadaş
(1,559 puan) tarafından
Fark etmedim bakıyorum şimdi.
0 oy
(10,391 puan) tarafından
Allah kızının karşısına doğru yolu çıkarsın inşallah 
0 oy
tarafından
Sen kac yasindasin
0 oy
tarafından
Ne yapcan hattı kapatıp iyice ulaşılmaz hâle getirmişsiniz neymiş kullanir kullanir parasını ödemezmiş çok özür diliyorum da kızınız kaçmakta çok geç kalmış 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 622 göst.
0 oy
9 cevap 556 göst.
1 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
22 cevap 2,254 göst.
3 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esrat (9,233 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 306 göst.

Kategoriler