0 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından
5 ci katta oturuyorum biri 5 biri 2 yaşında kızım var ve 7 aylık hamileyim beni gördüğünde nerdesin niye aşa gelmiyorsun hic nyse bişe demiyorum eşimi arıyor nerde karın beni görmeye gelmiyor kaç gündür hiç görmüyorum flan ne ypacak beni Allah'ım yarabbim zten kendimden cocukalrimdan benmişim bu halimle oda dakka hir beni soruyor ya ne oldu diyorum aşa gel arada diyor halimide biliyor nefret ettim ya

8 Cevaplar

0 oy
(6,772 puan) tarafından

Eşin ne diyor peki bu duruma eşin birşey demiyorsa boşver hav.lasın dursun keyfini kaçırmana deymez 

(22 puan) tarafından
eşimde beni arıyor hayırdır babam seni soruyor duruyor babama hiç gözükmuyormusun der ya ne gözükücem ne ypacak beni diyorum Allah Allah gözük arada aşa git diyor ay kendiside asla yukarı gelmez
(6,772 puan) tarafından
Bu halinle in diyorsa sana laf ediyorsa kusura bakma ama senin kocandan bi halt olmaz cnm Allah yardımcın olsun
-Reklam-
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Ayıp yani yaptığı o halinle zaten yoruluyorsn ev iş çocuklar zor valla kayınbaban da keşke biraz anlayışlı olsa 
(22 puan) tarafından
Kız beni görmek istiyorsan gel yukarı basım gözüm üstüne gelemem ben aşa ya düşün yani valahi çocuklarımi bile dışarı çıkarmıyorum yoruluyorm merdiven in çık
0 oy
(11,533 puan) tarafından
Benimkide ben hamileyken şeker hastasi olmuştum 5 n kattaydik asansörde yoktu yazdı çok sıcaktı merdivenlerden inip çıkarken zorlanirdim. Kaynanaminda koşu bandı vardı bende yürümek isteidm birkaç kez kayinoeder belası istemdi git yürü merdivenlerde in çık in çık spor olur neymiş koşu bandının yago bitmiş almiyorudada. Ztn merdiven inebilsem sokakta dışarda tur atarım niye merdiven inip çıkayım ki hasta hamile halimle benimde asla unutmadigim unutamadıgim seylerden
(22 puan) tarafından
Ya hiç sorma yani anlamadığım ne yapcak beni ya hal hatırımı sor diyor
0 oy
(1,971 puan) tarafından
Bu kadar takma ya seni sever mı? Bilirsin sevıyorsa ondadır ya da iş güc varsa yaparsın diyedır
(22 puan) tarafından
İş güç sevmek değil halimi hatırımı sor diyor
(1,971 puan) tarafından
Normal yaşlılar ilgi alaka sever :) niçin sık sık gelmediğini söylersin yeri geldiğinde
(22 puan) tarafından
Tamda bir markete gtiimi biyere çıktımı sorarım zten gel aşa da otur eşime şöylemesi beni araması yani ne yapcak beni Allah aşkına
0 oy
(14,126 puan) tarafından
İnan eşin senın yanındaysa boşver konuşsun dursun bende dün gittim bana diyor sabah sınan işe giderken getirseydi ya sizi bende dedım baba 8 de ne işim var yatıyoz bız tatıl çocuklar uyuyo ☺eşime dedım konuşsun dursun boşver sanki o dedi dıye erken mi götürcem sizi diyor çok şükür eşim asla aile konusunda bana bırsey demez zorlamaz 
(22 puan) tarafından
Benim eşimde hesap sorar gibi babam seni soruyor arada görün ona aşa git gel biktim
(14,126 puan) tarafından
Allah iyi etsın ne diyim canım böyle eminim çok zordur
(22 puan) tarafından
Tamda  yani ona ne diyebilirim halimi görüyor yani bende anlamadım vala ya
0 oy
tarafından
ay deli mi ne, ne yapacak seni 2 çocuk artı karnındaki neye yetişeceksin acaba. kayınbabanın fenası da kaynanadan beter
(22 puan) tarafından
Ya vala yoruluyorm in çık yapamıyorum anca ev iş cocuk
0 oy
(4,768 puan) tarafından
Ya i o görse ne görmese ne zaten çocuklar bide hamilelik yani nide onu düşünüp ikide bir ona mı gözükecek missin 
(22 puan) tarafından
Öyle diyor aşa gel diyor hal hatrimi sor beni gor arada diyor Allah'ım ya
0 oy
(1,058 puan) tarafından
Ee ne yapacakmışsınız kahve eşliğinde dedikodu mu yapacakaınız karşılıklı te Allahım ya
(22 puan) tarafından
Kız vala hiç sorma yok yok bizde zten yanında asla su bile icmiyoruz baştan aşa kapalı bir şekilde esas duruşu gibi duruyoruz çocuklarla oynamak konuşmak yok zten
(1,058 puan) tarafından
Oyy hala varmı kız böyle şeyler. Ben benimkileri öpüp başıma koyıym ya kendi babamdan daha çok sohbet ederiz. Hangi yöre canım sizinki
(22 puan) tarafından
Vala bizimkiler berbat 7 yıllık evliyim daha yanında bir bardak su icmemisim e gidipte ne yapcam yanına cocukalr durmuyor Erzurumlular eşimin tarafi
(1,058 puan) tarafından
Senin ne yapacağından çok onun hangi kafayla bu kadar ısrarla çağırdığını merak ediyorum sohbet muhabbet de etmiyo ayakta dikilmeni mi izliycek
(22 puan) tarafından
Evet esas duruşunda duruyoruz zten normal bir şekilde otryoruz hal hatırımı sor diyor

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 1,360 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,306 göst.
18 Şubat 2024 Diğer kategorisinde VB. (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,091 göst.
21 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Asya15 (243 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 483 göst.