0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (1,403 puan) tarafından
Bana ilgisini çekecek oyuncak lazım beraber oynayacagmz arabalar filan değil kitaplardan sıkıldı, kartlardan sıkıldı, yazı tahtası dan aktivite masasından legolardan sıkıldı. Bende bunaldim

5 Cevaplar

0 oy
(3,754 puan) tarafından

Temizlik yapın :) Az önce toz alıyordum o da istedi eline bir bez verdim oğlumla birlikte temizlik yaptık

(1,403 puan) tarafından
Benim oğlum bezi değil suyu istiyor
(3,754 puan) tarafından
Onu vermiyoruz cızz :) Bu arada ben çocukların oyuncaklarını hep kullandıktan sonra önemli eşyaları mesela legolar, puzzle, Değişik ilgisini çeken eşyaları saklarım oyun bitince, 15-20 gün sonra bir çıkartırım yeni almışım gibi yeniden bir heyecanla oynar☺️
Bütün oyuncakları aynı anda odasında değildir hiçbir zaman hep kaldırırım
-Reklam-
0 oy
(1,487 puan) tarafından
Oyuncak tamir malzemeleri al oynar :) 
(1,403 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
(1,487 puan) tarafından
Rica ederim:)
0 oy
tarafından
Kiz sorma yazin elinden tutup dışarı cikariyoduk simid havalaf soguk onu gec evin isini bitiresiye aksam oluyo zaten gunler kisa ama cocuklar sikiliyo bizde sikildik iyice logolarla oynadik sikildi topa oynuypruz sikildi arads istiyo 2 dk oynayip birakiyo araba yarisi yapiyoduk ondan da sikildi artik saklambac cok oynuyoruz bu ara pizza seti vardi ondan da sikildi avm kuruyorum hetonli oyuncaklar falsn yapiyoruz hayali heton atip oynatiyoruz seviyo onu sonra orumcek adamla hulk almis amcası onlardan da sikildi artik ev islerine dshil etmeyi denedim cokda basarili olduk kucuklugunden beri severdi supurgesi vaf zaten ben supururken o da supururdu bilerken bez verirdim oda silerdi bulasik makinasi bosaltma camasir asma hamur yogurma biseyler cirpma falan hepsini yapiyoruz birlikte neseli kurabilyeler yapiyoruz kitap bol bol kitap okuyoruz ama artik hem beni cok oyaliyo hemde sikiliyo daha cok yapisiyo oyun hamuru aldim gen kisa bi sure o da idare eder biz ondan da sikildik suan napcam hic bilmiyorum 
0 oy
tarafından

image

biz bunlari aldık hem ilgisini çekiyor hemde beraber oynuyoruz evcilige dönüştürüyoruz oyunları TV telefondan bile koptu o kadar eglenceli ki ben bile oynuyorum :)

0 oy
(3,826 puan) tarafından

Bence bu baya oyalar kendi kendine oynar bizde var oğlum seviyor 

image

İlgili sorular

Kategoriler

1,477,671 soru

24,186,946 cevap

336,699 kullanıcı

...