2. sorum bugün çocuk eken uyudu aklımdakileri sorim dedim ben misafir sevmiyorum evime öyle kimse gelsin istemiyorum kolay kolay bu yüzden kendimi günahkar hissediyorum resmen sanki çok günah işliyorum gibi ama haklı sebeplerim var. Sizce hesabı sorulur mu benden bunun?
Guvendigin sevdigin samimi insanlar baska ama senin bahsettigin sekilde olan insanlari zaten kimse istemez uzak olsunlar
Bn misafir cok severim Cnm elimden geldiğince iyi ağırlamaya çalışırım fakat boyle evime gelip yaptım ikramlardan yemeyen kendini yüksekte gören insanlara ayar oluyorum.
Bisey yemicen ne diye geliyon ozmn evime !
Tabagi fırlatasım geliyor o anda senin soruna gelcek olursak cnm gunh değildir bnce ama hanı boyle bisey yedikleri zmn ölmüşlernizin ruhuna gitsin derler bu yünden bn cok mutlu oluyorum arada çıkıyor tabi böyle inanlar
Ben de en son sinir krizi geçirdim çok hastaydım eşim annesine akrabalarına söylemiş görünce onlara kayınvalidem aradı dedi hastaymışsin sana gelicem yeni yemek yedik ortalık dağınık dedim sen topla ben anca gelirim dedi tamam dedim bir geldi tüm sülale eşimde ise gitmişti evde hiç puskivit yoktu meyve vardı olan tüm meyveleri soydum çay koydum arkasından kahve yaptım kahvenin yanına ballı babamın çocuklara verdiği ikramlık tarzda çikolata gibi bir şey vardı bar tarzında onları koydum servis yaptım hasta ziyareti adı altında hiç bir şeye yardım etmediler daha çocukların eline meyve verip halıları meyve yaptırdı kayınvalidem hiç bir şeyi tutup mutfağa getirmedi de ve gece 1 de gittiler onu bunu cekistirmekten banada yok onunla konuşma yok ona ters davran diyorlar çocuk muammelesi yapıyorlar saat 8 de geldiler 1 e kadar oturmak nedir ya şok oldum bir de onlar gittiler eşim gelince de dedi evde ticek bir şey yoktu ya ne koydun iyi agirlasaydin dedi ondan sonra biz gelicez diye eşimin halası emrivaki yapiyo annemgil gelicek müsait değilim dedim kapidayken haber veriyorlar sinir oluyorum
1,487,297 soru
24,314,141 cevap
344,920 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın